SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs voor zijn of haar eigendom als hij/zij van plan is te verkopen? Dit is echter geen natte vinger werk en dat beseffen we bij ERA Tournier zeer goed. Bij een plaatsbezoek proberen we vooral te luisteren naar wat uw wensen en verwachtingen zijn, maar willen we ook een neutraal overzicht bieden van wat de vastgoedmarkt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde eigenschappen.

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van onze Vergelijkende Marktanalyse en ons ERA schattingsverslag zijn we in staat om heel een correcte waarde te bepalen.  1 op 2 panden verkopen we binnen de maand en 3 van de 4 woningen geraken binnen de 3 maanden verkocht! 

Wist je dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van onze ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en deze krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject.

schatting-van-vastgoed-lommel-pelt-mol

ERA VERKOOPOPDRACHT, GEEN KLEINE LETTERTJES

Een eigendom verkopen, daar komt vaak veel meer bij kijken dan je zou denken. Bij ERA Carl Tournier zorgen we er graag voor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een zeer goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een transparante, correcte en zeer vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we een koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je dan ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot en met de begeleiding bij de notaris.  

UITZONDERLIJKE PRESENTATIE VAN UW WONING

Er is maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij potentiële kopers. Onze makelaars zijn dan ook gespecialiseerd in de sterktes van jouw woning te accentueren. Ook uw pand verdient het dan ook om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Daarom werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf

Naast professionele fotografie is er ook de mogelijkheid om een virtual tour te laten aanmaken. Zo kunnen potentiële kopers vanuit hun zetel door uw woning navigeren. 

ERA KOPERWACHTZAAL

Omdat we deel uitmaken van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, hebben we duizenden ingeschreven zoekenden die wachten. Deze nationale matchmaker zorgt ervoor dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Ben je zelf ook op zoek? Laat hier zeker jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien wel in jouw mailbox!

Onze MARKETING : Uniek in België

Indien je ervoor kiest via ERA Tournier te verkopen, kies je voor een mooie rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten dan ook maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt voor jou. 

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

Andere Unieke ERA Troeven

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA Tournier in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het eenvoudige "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we dit via de knop hieronder in een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

DE WEG NAAR "GOED VERKOCHT"

Bij ERA Carl Tournier liggen de kaarten steeds op tafel. Wanneer je jouw vastgoed door ERA Tournier laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe koper voor te zoeken. Je kan die inspanningen zeer goed volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een uitgebreid verslag van alle zaken die we voor jou ondernomen hebben in uw verkoopdossier. 

Plaatsbezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaten met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk kan beginnen... Ook nadien helpen we je graag verder met de nodige vragen.

De dag van de akte zorgen wij dat de aflevering netjes gebeurd en zetten wij alle meterstanden voor u over.