WAAROM VERKOPEN MET ERA SERVIMO?

 

ERA SERVIMO is onder leiding van CEO Vincent Beuten uitgegroeid tot dé referentiemakelaar aan de Belgische kust met maar liefst 8 kantoren verspreid over de kustlijn. We zijn meer dan ooit de one-stop-shop voor al je vastgoedactiviteiten aan de kust. Door de geïntegreerde samenwerking van onze gespecialiseerde diensten bieden de 40 lokale en ervaren full-time medewerkers steeds het juiste antwoord op al je vragen.

Voor zowel verkoop als jaarverhuur werkt ERA SERVIMO samen met het franchisenetwerk ERA BELGIUM. Een netwerk van 140+ kantoren in België die dagelijks zoekende kopers, huurders en panden uitwisselen alsook gezamenlijk investeren in nationale marketingcampagnes.

Enkele cijfers: ERA SERVIMO: het 6e best verkopend kantoor binnen het ERA netwerk; Gemeten klantentevredenheid van 9,2/10; 4 x ERA Open Huizen Dag / jaar = 30% van de deelnemende panden verkocht/dag; ERA.BE: 4e grootste immosite van België, ERA.BE/SERVIMO = gemiddeld 1.000 bezoekers/dag

Benieuwd wat we nog allemaal voor jouw kunnen doen? Lees gerust verder.

 

 

immokantoor-koksijde-oostduinkerke-nieuwpoort-gratisschatting

GRATIS SCHATTING VAN JE WONING

Uiteraard wenst iedereen de beste prijs voor zijn eigendom te krijgen eens het besluit genomen is om te verkopen. Bij ERA SERVIMO beseffen we dat als geen ander. Bij een eerste plaatsbezoek luisteren we naar jouw wensen en verwachtingen. Tegelijkertijd willen we een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken.

Op basis van de door ERA ontwikkelde de tools, namelijk de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA Schattingsverslag, kunnen we een correcte waarde bepalen door ons toe te leggen op de troeven van jouw eigendom. Op die manier kunnen we een snellere verkoop garanderen en dit aan de best mogelijke prijs.

 

 

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Jouw eigendom verkopen is niet gemakkelijk. Er komt meer bij kijken dan je zou denken. Een goed voorbereide zaak is het startpunt voor een succesvolle verkoop. ERA SERVIMO zorgt ervoor dat alle documenten bij de opstart van de verkoop aanwezig zijn: kadastrale legger, bodemattest, EPC, legaal verplichte zaken, asbestattest, … Een correcte, transparante en vlotte verkoop begint bij een goed voorbereid dossier.

Wij zorgen voor alles wanneer we een koper hebben gevonden voor jouw huis, grond, appartement, garage, … van het opmaken van de koopovereenkomst tot de begeleiding bij de authentieke akte. Jawel, totale ontzorging.

vastgoedmakelaar-vlotte-verkoop-nieuwpoort

 

 

verkoop-huis-villa-appartement-beletage-investering

Optimale presentatie van jouw eigendom

De eerste indruk van jouw eigendom is van cruciaal belang. ERA SERVIMO werkt uitsluitend met professionele fotografen. Een optimaal zicht geven aan een potentiële koper van jouw eigendom en wat het te bieden heeft. Iedere eigendom verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Een ongemeubelde woning? Geen probleem, lege panden worden bemeubeld met kartonnen modelsets. Om een optimale visualisatie van jouw pand aan te bieden is er naast fotografie ook de mogelijk om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

Of een op maat gemaakte presentatie van jouw woning aan de hand van drone- en videobeelden? Het kan bij ERA SERVIMO.

 

 

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA SERVIMO maakt deel uit van het grootste nationale vastgoednetwerk van België. Hierdoor hebben duizenden kandidaat-kopers die via de interactieve zoekopdracht op onze website hun voorwaarden hebben opgegeven van hun toekomstige droomwoning. Op die manier bouwen een uitgebreid bestand (of wachtzaal) uit van potentiële kopers die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Eén op drie huizen of appartementen in ons aanbod wordt via die weg nog binnen de week verkocht!

immo-zoekenden-voor-uw-eigendom

 

 

ECG

ERA COMFORT GARANTIE

Kopen of verkopen zonder zorgen? Dankzij de ERA comfort garantie garandeert ERA SERVIMO dat alle vaste technische installaties blijven werken en dit voor 16 maanden lang.

 

 

Nationale & lokale Marketingstrategie

ERA SERVIMO garandeert dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest recente marketingtechnieken in de markt wordt gezet. Voor iedereen een maximale inzet op zowel online of offline marketing. Eumhn… hoe? Aan de hand van kwalitatief drukwerk, SEA-campagnes (65% van zoekt via Google), activatie op sociale media kanalen, onze eigen vastgoedkrant, advertenties op immo portaalsites (Immoproxio, logic-immo, immovlan,…), voldoende visibiliteit in het straatbeeld,… Bovendien heeft onze website meer dan 30 000 surfers per maand.

 

 

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA SERVIMO liggen de kaarten altijd op tafel. Wanneer je ERA SERVIMO jouw eigendom laat verkopen, kan je er zeker van zijn dat jouw makelaar er alles aan doet om een ​​nieuwe eigenaar te vinden. Je kunt zijn inspanningen op de voet volgen. Je ontvangt minimaal één keer per maand een tijdige rapportage van alle acties die wij voor jou hebben ondernomen.

Bezoeken aan jouw woning worden altijd met een warme en persoonlijke touch uitgevoerd en de onderhandelingen met potentiële kopers worden met de grootst mogelijke integriteit gevoerd.

En dan is het zover! De dag van de ondertekening van de akte is aangebroken en een nieuw hoofdstuk in je leven kan beginnen...

 

 

ERA OPEN HUIZEN DAG

Je huis in één dag verkopen?

De ERA Open Huizen Dag is een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA vier keer per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap ondersteund door nationale en lokale marketing. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. We genereren 30% verkoop op 1 dag.

 

 

Andere unieke era troeven

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA SERVIMO in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we hier een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.