Unieke ERA Troeven

UW WONING NAAR WAARDE

Een professionele marktanalyse

ERA Comfort Garantie

Zorgeloos (ver)kopen
Ontdek hoeveel kandidaat-kopers er voor jouw woning zijn

ERA KOPERWACHTZAAL

LID VAN NATIONAAL NETWERK

KANDIDAATKOPERS VANUIT HEEL BELGIË

De ERA Servimo Vastgoedkrant!

ERA Comfort Garantie

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

Download onze folder met alle informatie omtrent de ERA Comfort Garantie

ERA Koperwachtzaal

Via de interactieve zoekopdrachten op de ERA-website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van jou?

Vul  de gegevens in en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers te zien die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand!

ERA Virtual Tour

Deze 360° tour van jouw woning is een fantastische tool. Het laat kandidaat-kopers toe van thuis uit jouw huis virtueel te bezoeken. Het verhoogt dus jouw kansen op een vlotte én goede verkoop:

De Virtual Tour maakt jouw bezoekers ook interessanter:

  • Je ontvangt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. Ze komen namelijk goed voorbereid aanbellen én dus bespaar je tijd en moeite.
  • Meer kandidaat-kopers kunnen jouw woning ontdekken en herbekijken op het moment en het ritme dat zij zelf willen.
  • Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper. De Virtual Tour is een echte verkoopstroef.

Vier keer per jaar organiseren we met het volledige ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Deze dag is de ideale gelegenheid om jouw woning in de kijker te zetten en zo geïnteresseerden jouw huis of appartement te laten ontdekken en vragen te stellen. Alle ERA-makelaars werken samen, waardoor kopers niet beperkt zijn tot het aanbod in één stad.

Daarnaast voeren we samen ook een landelijke publiciteitscampagne waarmee we het deelnemende aanbod extra in de verf zetten. Dit leidt uiteraard tot meer zichtbaarheid voor de panden én meer bezoekers. En met succes! De vorige edities trokken zodanig veel bezoekers, dat dit event inmiddels is uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Belgische immobiliënlandschap. Terecht, want 1 op 4 kopers vindt tijdens deze dagen een nieuwe koper.  Meer informatie.

De volgende editie van ERA Open Huizen Dag gaat door op zaterdag 5 oktober 2019.

ERA Netwerk

Ons hele netwerk werkt aan uw toekomstplan.
ERA staat voor Electronic Realty Associates, een hecht samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars in residentieel vastgoed.

Schaalvergroting op uw niveau

Wanneer u uw woning exclusief door een ERA makelaar laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk zich voor u inspant. Via de gespecialiseerde ERA software -‘Electronic’ staat niet voor niets in onze naam- wisselen wij bij ERA elke dag ons aanbod uit met onze collegamakelaars. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

ERA netwerk verkoop

Wij geven jou advies op maat. 
Maak nu vrijblijvend een afspraak
en ga voor een snelle verkoop aan de beste marktwaarde. 

Want je zit altijd juist bij een ERA makelaar.