Verkopen

SCHATTING VAN UW EIGENDOM

Ben je van plan om te verkopen, dan wil je de beste prijs voor je woning. Bij ERA SELAVI is de prijsbepaling alles behalve natte vingerwerk. Tijdens een plaatsbezoek luisteren we naar al jouw noden en verwachtingen. Tegelijkertijd vergaren we alle nodige informatie over de woning en geven we je een objectief beeld van wat de markt gemiddeld biedt voor een vergelijkbare woning. 

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse (VMA)  en ons ERA schattingsverslag bepalen wij de correcte waarde van uw woning. Dankzij al deze ERA instrumenten verkopen wij 96% aan de vraagprijs en verkopen 1 op 2 van onze panden binnen de maand en 3 op 4 binnen de 3 maanden.

ERA VERKOOPOPDRACHT

Een eigendom verkopen, daar komt heel wat administratie bij kijken. ERA SELAVI neemt het administratief proces in handen van begin tot einde. Dit betekent dat wij het dossier tot in de puntjes gaan voorbereiden zodat alle documenten aanwezig zijn om het vastgoed te koop te kunnen plaatsen. Eenmaal we een koper hebben gevonden voor je woning, garage, grond, appartement of opbrengstpand stellen wij de verkoopsovereenkomst op en begeleiden we je tot aan het verlijden van de akte.

EEN UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij alle kandidaat – kopers. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in de kijker te worden gebracht. Daarom werkt ERA SELAVI voor alle panden samen met een vaste, professionele vastgoedfotograaf. Naast prachtige foto’s zorgen wij ook voor een Virtual Tour, Artist Impressions en Luxebrochures van je pand..

DOSSIERSAMENSTELLING

De verkoop van een eigendom brengt een administratieve rompslomp met zich mee.

Om u maximaal te ontzorgen en kandidaat-kopers zo goed mogelijk te kunnen informeren, verzorgen wij de aanvraag van alle vereiste documenten en attesten.

ONZE ERA KOPERWACHTZAAL

Ontdek hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in uw woning!

Via de interactieve woonwenstoets op onze ERA website bepalen kandidaat - kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen.

Zo bouwen wij een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt.

ERA MARKETING

Indien je ervoor kiest te verkopen met ERA SELAVI, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers rolt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken op de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde op vlak van marketing.

ANDERE UNIEKE ERA TROEVEN

Nog steeds niet overtuigd van wat ERA SELAVI onderscheidt van elke andere lokale makelaar?

Met het overzichtje van onze unieke troeven, doen we een poging om je laatste twijfels weg te nemen. 

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

ERA SELAVI werkt efficiënt en transparant: wanneer je jouw vastgoed door ERA laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken.

Je kan onze inspanningen op de voet volgen. Eenmaal per maand ontvang je van ons een verslag met acties die we voor jou ondernomen hebben. Bovendien zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar én hebben wij 24/7 een wachtdienst die vragen en oproepen registreert en ook dringende oproepen doorschakelt.

Bezoeken bij uw thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch en met het allergrootste respect voor uw eigendom. Onderhandelingen met kandidaat-kopers voeren we steeds met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk van jouw verhaal is aangebroken... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuissservice!

VERHUISSERVICE

Een nieuw hoofstuk is aangebroken, u moet de woning leegmaken, inpakken, administratie .. Daarom wil ERA SELAVI u zo goed mogelijk helpen bij dit nieuwe hoofdstuk.
Om het verhuizen wat makkelijker te maken, kunt u als verkoper gebruik maken van onze gratis verhuiswagen en gratis verhuisdozen. Zo dragen wij ons steentje bij om uw nieuw verhaal zo vlot mogelijk te laten starten.