Verkopen?

SCHATTING VAN UW WONING

Een huis verkopen, een appartement verkopen, een handelspand verkopen of jouw magazijn verkopen. Vastgoed verkopen is dikwijls ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt.
Als het tijd is voor een nieuw verhaal, is jouw woonst verkopen niet altijd even evident.
We helpen je op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier en zetten ons elke dag 100% in om jou de best mogelijke service aan te bieden.
Contacteer ons gerust als u een schatting wenst! Wij komen graag eens langs.

vlot-verkopen-met-correcte-waardebepaling

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs.
Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

ERA staat na 25 jaar als marktleider uniek geplaatst om menselijkheid en krachtige data te verenigen tot de juiste ondersteuning van ook jouw vastgoedproject.

schatting-vastgoed-zelzate

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Een eigendom verkopen, daar komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Bij ERA Ryckaert zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart.
Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

vastgoedmakelaar-vlotte-verkoop-assenede

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn dan ook meesters in de sterktes van jouw woning te accentueren. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Vandaar werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op vraag voorzien we zelfs vastgoedstyling.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

professionele-fotografie-immo

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN VAN ONS?

Omdat een glimlach zo veel meer zegt dan woorden...

Ontdek wat anderen over ons zeggen en waarom ERA Ryckaert een gemiddelde klanttevredenheid van 8,9/10 behaalt.

ERA KOPERWACHTZAAL

Omdat ERA Ryckaert deel uitmaakt van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, hebben we duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

hoeveel-kopers-voor-mijn-woning

ERA MARKETING : Uniek in België

Indien je ervoor kiest via ons te verkopen, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

UNIEKE ERA TROEVEN

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA Ryckaert in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

huis-verkopen-mariakerke

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Wanneer je jouw vastgoed door ERA laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuiswagen en verhuisdozen!

immo-wondelgem

WAAROM VERKOPEN MET ERA RYCKAERT?

Een huisappartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Ryckaert, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al jouw vragen rond immo

Contacteer ons voor een vrijblijvende waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA Ryckaert is actief in volgende regio's en kan je helpen met je huis te verkopenZelzate (9060), Wachtebeke (9185), Sint-Kruis-Winkel (9042), Moerbeke (9180), Assenede (9960), Boekhoute (9961), Bassevelde (9968), Evergem (9940), Oosteeklo (9968) en Lembeke (9971).

Wat kunnen we voor jou doen?

  • Verkoop van gronden, woningen en appartementen
  • Verhuur van woningen en appartementen
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • Stedenbouwkundige attesten
  • Keuringen
  • Plaatsbeschrijvingen

Als  makelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen jouw woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.

Wij geven jou advies op maat.

Maak nu vrijblijvend een afspraak en ga voor een snelle verkoop aan de beste marktwaarde. Want je zit altijd juist bij een ERA makelaar.
Kijk ook gerust op onze website voor meer info over diensten, ons team en onze werking!

Ook voor een vrijblijvende schatting, kan je ons vrijblijvend contacteren!