Waarom verkopen met ERA ONE?

Verkopen tegen de beste prijs

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen eens het besluit er is te verkopen? Dat beseffen we bij ERA ONE als geen ander. Vandaar dat we dit ook grondig aanpakken.

Aan de hand van de door ERA ontwikkelde Vergelijkende Marktanalyse en het ERA Schattingsverslag zijn we in staat om de meest correcte waarde te bepalen en ons toe te leggen op de troeven van uw eigendom. Dit vertaalt zich dan ook in een snellere verkoop aan de best mogelijke prijs.  Benieuwd hoe wij dit aanpakken? 

Dossierkennis

Een eigendom verkopen, daar komt vaak meer bij kijken dan je zou denken.

Bij ERA ONE zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart: beginnende bij ondermeer de kadastrale legger, bodemattesten, EPC, en andere legaal verplichte zaken. Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een verkoop op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

 

Op zoek naar een correcte en gratis waardebepaling van uw woning?

Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en we contacteren u zo spoedig mogelijk terug!

 

huis sneller verkopen dankzij top fotografie

Een eerste indruk is cruciaal

Goede foto's kunnen de interesse in een eigendom maken of kraken. Om deze reden werken we voor al onze panden in verkoop samen met een professionele vastgoedfotograaf.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een ERA Virtual Tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor uw eigendom. Of wat dacht u van een op maat gemaakte video?

Tot slot kan ook homestyling of werken met kartonnen meubels vaak een snellere verkoop aan een betere prijs opleveren. 

De ERA buurtmailing

De buurtmailing of ERA magic is een van de offline marketingtools binnen onze service. Via deze weg laten we de buurt weten dat er iets te koop wordt gezet in hun omgeving.

Aangezien de locatie voor kandidaat kopers vaak van cruciaal belang is bij de aankoop van een onroerend goed vinden we het dan ook logisch dat de buurt kan laten weten aan potentiële nieuwe buren dat het goed wonen is dicht bij hen. Denk maar aan familie, vrienden, kennissen, ... van de buren die op zoek zijn naar hun geschikte woning of appartement.

Bij ERA kiest u zelf uw buren

Koperwachtzaal

Via de Interactieve Zoekopdrachtstoets op de ERA-website, eerdere bezoeken met ons en andere contacten geven kandidaat-kopers ons mee aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwen we met ERA ONE een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Eén op drie huizen of appartementen in ons aanbod wordt via die weg nog binnen de week verkocht!

Klik hier om meer info te bekomen omtrent deze online database van ERA ONE. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u? Klik gerust op de knop hieronder en ontdekt het direct.

 

Klik op onderstaand kantoor om ons telefonisch, per mail of fysiek te raadplegen

 

Luxebrochures, drukwerk & borden

Voor ieder eigendom dat te koop wordt aangeboden wordt een luxebrochure op maat gemaakt. Dit zorgt voor een goede presentatie van uw pand met alle nodige info allemaal verzameld in een boek voor de kandidaat kopers die op bezoek komen bij uw eigendom.  Verder worden er buurtmailings van uw pand gebust, aanbodfolders verdeeld via de post en hebben we zelfs een eigen vastgoedkrant die in grote oplage doorheen de provincie Antwerpen verspreid wordt.

Dit alles loopt via een geautomatiseerd proces en aan de scherpste prijzen dankzij groepsaankopen met meer dan 100 kantoren uit het ERA netwerk. De gewonnen tijd kan hierdoor worden geïnvesteerd in het zoeken naar de juiste kandidaat koper voor uw eigendom. Dit is uiteindelijk wat u van ons verlangt.

uw woning in de brievenbus
Digitale totaalcampagne immo

IMMO Portals, social media & google

Als marktleider in de Provincie Antwerpen heeft ERA ONE natuurlijk een digitale strategie die op de juiste fronten inzet om de juiste kopers voor uw pand te vinden:

  1. Er zijn uiteraard de immo portals die reeds lange tijd bestaan: wij adverteren ons aanbod op Immoweb, Immovlan, Zimmo & Realo.
  2. 40% van onze panden wordt echter verkocht via ERA.BE, onze eigen site die met 500.000 surfers per maand de 4e grootste vastgoedsite van België is!
  3. Traffiek naar onze site verzekeren wij ondermeer door deelname aan de grootste (door ERA georganiseerde) Google IMMO campagne van België.
  4. Daarnaast hebben we ook een trouwe fanbase op Sociale Media en voeren we tal van campagnes via deze kanalen.

Gratis waarborg op uw woning

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen.

4 maal per jaar unieke kijkdag

Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA ONE 4 maal per jaar een ERA Open Huizen Dag, al jaren het grootste vastgoedevent uit de provincie Antwerpen! Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

De vorige edities slaagden we erin om één op drie eigendommen te verkopen die deelnamen aan de Open Huizen Dag. Ontdek hieronder meer over deze succesfomule!

 

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN VAN ONS?

 

10 Tevreden klanten per week

ERA ONE, dat is 27 jaar ervaring in omgaan met panden die al even uniek zijn als de verhalen van de bewoners met wie we aan tafel gaan. Bij ons wordt er geluisterd, proactief meegedacht en kan u ervan op aan dat we samen voor één doel gaan: U meer geld opbrengen dan u zelf uit uw verkoop had kunnen halen, ook na het betalen van een commissie.

Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat we doorgaans niet enkel snel, maar ook met de breedst mogelijke glimlach samen het glas kunnen heffen. We zijn trots op onze klanttevredenheidsscore van 9,4/10 & het feit dat 97% van onze klanten ons bij anderen zou aanbevelen! Bedankt!

ERA Netwerk : Marktleider in België

Wanneer u uw woning exclusief door ERA ONE laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk samen met ons op zoek gaat en dat kandidaat-kopers van over heel het land binnenstromen. Dankzij een gespecialiseerd ERA CRM pakket wisselen wij bij ERA ONE elke dag ons aanbod uit met onze collegamakelaars, wat zich vertaalt in dagelijkse "Marriages" tussen uw woning en onze Koperwachtzaal. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 13 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Rapportering & verkoopverslag

Niets in de mouwen, alles op papier. Wanneer u uw vastgoed door ERA laat verkopen, mag u zeker zijn: uw makelaar doet zijn uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. U kunt die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvangt u een punctueel verslag van alle acties die de makelaar voor u ondernomen heeft: de publiciteit die hij/zij voor uw woning heeft gemaakt; het aantal bezoekers van uw woning op de ERA website, en het moment waarop; het aantal bezoekers en geïnteresseerden dat uw vastgoed met uw makelaar bezocht en wanneer. U krijgt het allemaal op papier en op tijd.

Ook na ieder bezoek mag u een mail verwachten waarin een gedetailleerd verslag terug te vinden is hoe de afspraak geweest. Ook de volgende actie van uw verkoper staat hierin zodat u op de hoogte blijft van uw eigendom. 

In welke regio's hebben we lokale vastgoedexpertise?

 

CONTACTEER ONS NU VIA ONDERSTAAND INVULFORMULIER OF VIND ONS NUMMER HIERBOVEN TERUG VOOR EEN DIRECT CONTACT