Verkopen zonder zorgen

Tijd voor een nieuw verhaal?

Een huis verkopen, een appartement verkopen, een handelspand verkopen of jouw magazijn verkopen. Vastgoed verkopen is dikwijls ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal, is jouw woonst verkopen niet altijd even evident. We helpen je op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier en zetten ons elke dag 100% in om jou de best mogelijke service aan te bieden. 

Maak kennis met ons team en onze troeven:

Koperwachtzaal

Een sterkte van samenwerken met een ERA-makelaar is het ruime netwerk en kleinigheden die net wat meerwaarde geven. Zo beschikken wij over een ERA Koperwachtzaal waarmee wij gericht kunnen inspelen op uw wensen. Bent u bijvoorbeeld specifiek op zoek naar een huis te koop in Hasselt of een appartement te koop in Zonhoven, dan kunt u dit aan de hand van een gepersonaliseerde zoekopdracht aan ons doorgeven. U wordt dan als eerste op de hoogte gebracht als er zo'n woning in onze immo-portefeuille aangeboden wordt. 

ERA Comfort Garatie

Tezamen met onze andere ERA-collega's is ERA Nobis de enige speler op de vastgoedmarkt die huizen en apparartementen te koop aanbiedt met ERA Comfort Garantie. De ERA Comfort Garantie is een gratis dekking tegen verborgen gebreken of slechte installaties tot 16 maanden na de onderhandse koopovereenkomst. Zo bent u zeker dat, wanneer er zich een technisch probleem voordoet in uw woning, ERA de reparatiekost dekt. 

ERA Open Huizen Dag

Als verkoper van een pand, verzekeren we u dat wij in de periode voor de Open Huizen Dag een opvallende online reclamecampagne lanceren, waarvan elke deelnemende woning mee geniet. De Open Huizen Dag verlaagt immers de drempel om kopers over de vloer te krijgen en biedt een serieuze kans op resultaat. Zo vond een kwart van de woningen tijdens vorige Open Huizen Dagen een nieuwe eigenaar.

Contacteer ons voor meer info:

Welkom bij ERA Nobis

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Nobis