SCHATTING VAN JE EIGENDOM

Je bent van plan te verkopen, dan wil je de beste prijs voor je woning. Bij ERA Leus is prijsbepaling alles behalve natte vingerwerk. Tijdens een plaatsbezoek luisteren we naar jouw noden en verwachtingen. Tegelijkertijd vergaren we alle nodige informatie over de woning en geven we een objectief beeld van wat de markt gemiddeld biedt voor een vergelijkbare woning. 

UITGEBREIDE MARKTANALYSE

Aan de hand van de  Vergelijkende Marktanalyse (VMA)  en het ERA schattingsverslag bepalen wij de correcte waarde van uw woning. Dankzij deze ERA – instrumenten verkoopt ERA 96% aan de vraagprijs en verkopen 1 op 2 van onze panden binnen de maand en 3 op 4 binnen de 3 maanden.

ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Een eigendom verkopen, daar komt heel wat administratie bij kijken. ERA Leus neemt het administratief proces in handen van start tot einde. Dit betekent dat wij het dossier tot in de puntjes voorbereiden zodat alle documenten aanwezig zijn om het vastgoed te koop te kunnen plaatsen. Eenmaal we een koper hebben gevonden voor voor je huis, garage, grond, appartement of opbrengstpand,..  stellen wij verkoopsovereenkomst op en begeleiden we je tot aan de akte.

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Je hebt maar één kans om een wauw-gevoel te creëren bij kandidaat – kopers. Ook jouw pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Daarom werkt ERA LEUS voor alle panden samen met een vaste, professionele vastgoedfotograaf. Naast prachtige foto’s zorgen wij ook steeds voor een Virtual Tour, een virtuele rondleiding van je pand.  

KIJK EENS HOEVEEL MENSEN ZOEKEN NAAR EEN WONING ALS DIE VAN JOU

Via de interactieve woonwenstoets op de ERA website bepalen kandidaat - kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen.

Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt.

Zelf ook op zoek? Maak hier jouw zoekopdracht aan en ontvang je droomwoning in je mailbox! 

ERA MARKETING: UNIEK IN BELGIË

Indien je ervoor kiest te verkopen met ERA Leus, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers rolt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

 

ANDERE UNIEKE ERA TROEVEN

En ben je nog steeds niet overtuigd van wat ERA Leus onderscheidt van elke andere lokale makelaar?

Met het overzichtje van onze unieke troeven, doen we een poging je laatste twijfels weg te nemen. 

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

ERA Leus werkt efficiënt en transparant: wanneer je jouw vastgoed door ERA laat verkopen, mag je zeker zijn: jouw makelaar doet zijn of haar uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken.

Je kan onze inspanningen op de voet volgen. Eenmaal per maand ontvang je een verslag met acties die we voor jou ondernomen hebben. Bovendien zijn wij dagelijks telefonisch bereikbaar én hebben wij 24/7 een wachtdienst die vragen en oproepen registreert en dringende oproepen doorschakelt.

Bezoeken bij uw thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch en met het allergrootste respect voor uw eigendom. Onderhandelingen met kandidaat-kopers voeren we met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk van jouw verhaal is aangebroken... En ja, ook daarin zetten we jou graag goed op weg met onze gratis verhuisdozen!