Onze unieke ERA troeven

PERSOONLIJKE TOUCH

ERA WIJZERS

ERA TUINPAAL & BORDEN

STERKE MARKETING

PROFESSIONELE FOTOGRAFIE

Het ERA-netwerk werkt voor u ! 

ERA is sinds 1972 actief op de vastgoedmarkt. Ondertussen zijn er meer dan 125 kantoren in België. Met al die kantoren werken wij intensief samen om jouw woning te zoeken of te verkopen. Zo bereik je als verkoper een pak meer mensen die op zoek zijn naar jouw huis, en als koper zie je ook het ruime aanbod van onze collega-makelaars. Of je nu een woning wil kopen of verkopen, bij ERA zit je goed.

De snelste weg in jouw zoektocht naar een potentiële koper.

De ERA website zet jouw woning extra in de kijker. Met meer dan 20.000 bezoekers per dag is de kans groot dat je jouw vastgoed in een redelijke tijdsframe verkoopt. 

Met héél het netwerk hebben we in 2019 5.931 panden verkocht. Onze ERA makelaars verwelkomen je graag voor een vrijblijvend gesprek!

Het ERA Netwerk - ERA KEY ONE - Vastgoedmakelaar Wemmel - huis verkopen Wemmel - huis verkopen Jette - vastgoed wemmel
woning verkopen wemmel - vendre maison wemmel - schatting woning - vastgoedmakelaar wemmel - agent immobilier wemmel

ERA Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

ERA Comfort Garantie

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen. 

ERA Koperwachtzaal

Wens je te weten hoeveel mensen er geïnteresseerd kunnen zijn in jouw huis, appartement, grond of handelseigendom?
Vul de gegevens in met betrekking tot jouw woning en je krijgt onmiddellijk het aantal potentiële kopers die zijn ingeschreven in het ERA zoekopdrachtenbestand.

Via de interactieve Zoekopdrachttoets op de ERA website bepalen kandidaat-kopers aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwt ERA een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt.

Op dit moment hebben wij meer dan 30.000 potentiële kopers in onze ERA Koperwachtzaal. Van zodra wij een nieuw pand in ons aanbod toevoegen, krijgen zij als eerste een mail hierover.

ERA Virtual Tour

Sssssht niet storen, bezoek aan de gang ! 

Een dynamische en aantrekkelijke manier om de smaak van de kandidaat-kopers aan jouw woning te toetsen. Met behulp van de ERA Virtual Tour, de virtuele rondleiding op www.era.be/keyone, krijgen kandidaat-kopers een scherp beeld van jouw vastgoed. Daarbovenop zijn er extra foto's beschikbaar in de fotogalerij, alsook plannen van de woning.

De ERA Virtual Tour verhoogt de kwaliteit van de bezoeken. 

-    Je ontvangt in het echt enkel bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw woning. 
-    Meer kandidaat-kopers kunnen jouw woning ontdekken en herbekijken. Op het moment en het ritme dat zij verkiezen.
-    Meer efficiëntie en meer comfort voor koper en verkoper.

ERA VIRTUAL TOUR - VISITE VIRTUELLE ERA
klanten-aan-het-woord-review-ERA-Key-One-vastgoedkantoor-Wemmel-Immo-Wemmel-ERA-Jette-ERA-Laeken-ERA-Laken

​​​​​​​Klanten aan het woord

Na het tekenen van de compromis/akte vragen we onze kopers en verkopers om een woordje te schrijven over onze samenwerking. Wil je ook graag de mening kennen van mensen die al met ons hebben samengewerkt? 

Wij zijn actief op Facebook en Instagram. Blijf op de hoogte en like/volg onze pagina!

Panden in de kijker van ERA Key One