Uw huis zorgeloos verkopen?

Het is mogelijk! Je bent in goede handen bij ERA Innova. De garantie om uw woning zo snel mogelijk te verkopen aan de juiste prijs.
We zijn er voor u bij elke stap. Maak nu vrijblijvend een afspraak en ga voor een snelle verkoop aan de beste marktwaarde.

 

Contacteer ons om je woning te verkopen

Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.

Ontdek ERA Innova, vastgoedmakelaars die luisteren naar uw behoeften

Een huis, appartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal bent u bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Innova, uw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al uw vragen rond immo

Contacteer ons voor een gratis waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA Innova is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes: Beersel (1650)Lot (1651)Alsemberg (1652)Dworp (1653)Huizingen (1654), Sint-Genesius-Rode (1640), Linkebeek (1630)Drogenbos (1620) & Sint-Pieters-Leeuw (1600).

Wat kunnen we voor u doen?

  • Verkoop van gronden, woningen en appartementen
  • Verhuur van woningen en appartementen
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • Stedenbouwkundige attesten

Als  makelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen uw woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor uw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.

Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.

Panden in de kijker van ERA Innova