Verkopen

ONZE VERKOOPPROCEDURE

 • STARTSCHOT! Wij organiseren een kennismakingsgesprek met advies omtrent de mogelijke verkoop van uw woning alsook over de marktwaarde. Samen overlopen wij de werkwijze van a tot z en ondertekenen onze exclusieve verkoopopdracht.
   
 • Een professionele fotograaf komt foto’s maken en ondertussen starten wij met de nodige administratieve aanvragen. Tevens gaan we aan de slag met onze unieke ERA Koperwachtzaal om zo al direct bezichtigingen in te plannen
 • We plaatsen de gekende “te koop”-tuinpaal en plaatsen de woning online op verschillende websites en social media. We versturen een mooie e-mail naar kandidaat-kopers die momenteel op zoek zijn naar een woning zoals de uwe. Om uw verkoop te boosten organiseren we 4 keer per jaar onze nationale ERA Open Huizen Dag zodat uw woning zeker kan deelenemen aan deze fantastische verkoopstroef!
   
 • Wij ontvangen geïnteresseerde-kopers tijdens onze kantooruren met een glimlach op kantoor en/of telefonisch. Wij bieden hen de nodige informatie en plannen een bezoek ter plaatse aan de woning. Onze makelaar vergezelt deze mensen en geeft een rondleiding. Hoe maak je je huis of appartement bezoekklaar? Lees al onze tips in de ERA Bezoekwijzer.
   
 • Heeft de koper interesse in jouw woning? Ook hier kan je rekeningen op onze expertise, wij staan je bij gedurende de onderhandelingen en geven je tips en tricks zodat je met een gerust hart kan overgaan tot het tekenen van de verkoopovereenkomst.  

VERKOCHT!

 • Proficiat! Wij zorgen voor de opmaakt van de verkoopovereenkomst en sturen deze na ondertekening door naar de notaris. Nadien volgen wij alles stipt op tot het verlijden van de authentieke akte. De meterstanden van water, elektriciteit en aardgas zetten we over op de koper en we bezorgen hen alle originele documenten van jouw woning.
 • En we hebben nog een leuke extra voor je! Als verkoper bij ERA ImmoGO staat er voor jou een gratis set verhuisdozen ter beschikking. Zo kan je je verhuis tijdig en vlot organiseren.
 • Extra tips nodig, Blader dan zeker door onze ERA verhuiswijzer, zo loopt jouw verhuis van een leien dakje.