De correcte waarde van je woning

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen als hij/zij van plan is te verkopen? Onze schattingen zijn geen natte vinger werk, maar gebaseerd op degelijk onderzoek en ervaring in de regio. Bij een plaatsbezoek luisteren we vooreerst zeer graag naar jouw wensen en verwachtingen, maar willen we tegelijk een neutraal overzicht bieden van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken

Correcte waardebepaling van jouw vastgoed - ERA Dumon Beernem en Oostkamp

Vergelijkende marktanalyse

Aan de hand van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag zijn we in staat om een correcte waarde te bepalen, wat zich vertaalt in een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. Ter vergelijking; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

Marktanalyse voor een correct schatting - ERA Dumon Beernem en Oostkamp

ERA Verkoopopdracht: zorgeloos verkopen

Een eigendom verkopen, daar komt meer bij kijken dan je zou denken. Bij ERA Dumon zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte.

ERA Verkoopopdracht met alle nodige documenten - ERA Dumon Beernem en Oostkamp

Professionele fotografie

De zoektocht naar een nieuwe woning gebeurt in de eerste plaats online. Wie op zoek is naar een eigendom maakt snel een eerste selectie op basis van foto's. Wanneer de beelden niet sterk genoeg zijn, klikken mensen niet verder naar de details van de woning en komt het waarschijnlijk nooit tot een afspraak. Wij werken daarom samen met professionele fotografen. Op vraag voorzien we ook vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met kartonnen modelsets.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

Professionele foto's van jouw vastgoed - ERA Dumon Beernem en Oostkamp

Hoeveel kandidaat-kopers zijn op zoek naar jouw woning?

Omdat ERA Dumon deel uitmaakt van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, hebben we duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien in jouw mailbox!

ERA Koperwachtzaal van ERA Dumon - Beernem en Oostkamp

ERA marketing over heel België

Indien je ervoor kiest via ERA Dumon te verkopen, kies je voor een rode loper van jouw pand die recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

De marketing van ERA is uniek - ERA Dumon Beernem en Oostkamp

En er zijn nog andere ERA troeven!

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA Dumon in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

De unieke ERA troeven van ERA Dumon - Beernem en Oostkamp

ERA Dumon: de snelste weg naar 'verkocht!'

Wanneer je jouw vastgoed door ERA Dumon laat verkopen, mag je zeker zijn: we doen ons uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij jou thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen... Proficiat!

Snel je woning verkopen met ERA Dumon - Beernem en Oostkamp