Marketing

Maximale inzet op zowel online als offline marketing

Marketing speelt een belangrijke rol in elke vastgoedtransactie. Kopers, kandidaat-kopers, verkopers, huurders en verhuurders, ze moeten elkaar ontmoeten. Het meest in het oog – en het straatbeeld – springend is wellicht het ‘te koop’-bord aan de gevel van een woning, maar bij ERA Dauwe beperken we ons in geen geval alleen tot dat.

We gaan verder en kiezen resoluut voor een evenwicht tussen on- en offline marketing met één belangrijk doel: je woning snel en aan de juiste prijs verkopen.

De juiste marketingmix van ERA Dauwe

Het belangrijkste doel daarbij is de juiste mensen bereiken. De perfecte kandidaat-koper en die persoon die op zoek is naar jouw huis. De doelgroep die interesse heeft in je woning en die bereid is daar een correcte prijs voor te betalen.

ERA Dauwe stopt de noodzakelijke marketingelementen – stuk voor stuk bewezen en goed – in een hedendaagse en vrijwel op maat aanpasbare mix. Wat zijn onze ingrediënten van een verleidelijke reclamemix?

Sociale media

Of het nu Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn of Google is, een succesvolle communicatie moet online vollop aanwezig zijn. Adverteren in een straal rond te koop staande woningen, leuke content aanreiken aan een welgekozen doelpubliek, bovenaan de zoeklijsten verschijnen in Google, en nog veel meer!

Onze etalage

De publiciteit voor je onroerend goed begint voor ons zeer dicht bij huis: in onze eigen ERA Dauwe-etalage in Zottegem. Jouw eigendom prijkt tussen ons aanbod en een gerenommeerde makelaar wekt vertrouwen bij kandidaat-kopers.

Offline drukwerk

Folders, flyers, Magic mailings, posters ... al dat opvallende, professionele drukwerk ligt klaar voor al wie ons kantoor bezoekt of sturen wij op.

De ERA Website

De druk bezochte ERA website mag in dit rijtje niet ontbreken. Met een extra instrument, de ERA Virtual Tour of online rondleiding, geef je een groot aantal kandidaat-kopers een bezoek zonder dat je daar zelf extra inspanningen moet voor doen.

Het ERA netwerk

Als netwerk plaatst ERA groepsadvertenties met het aanbod van meerdere collega’s, in kranten en magazines met een ruim regionaal en/of nationaal bereik.  Je hebt zeker al de ERA krantenbijlage van Het Laatste Nieuws zien passeren! Zo komt jouw woning nog opvallender in beeld.

Al die communicatie valt pas echt op omdat ze nationaal wordt ingezet en in dezelfde krachtige, warme ERA stijl is gegoten. De herkenbaarheid van ERA is ook voor jou een bijkomende troef.

Panden in de kijker van ERA Dauwe Vastgoed