ERA Comfort Garantie

Zorgeloos kopen of verkopen

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook zonder extra zorgen deze keuze kunnen maken. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

Wat is de ERA Comfort Garantie?

Samen met Europ Assistance werd de ERA Comfort Garantie ontwikkeld. Deze gratis basisdekking garandeert daarom de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. 

Ontdek verder in de pagina alle details. Of download onze folder met alle informatie.

Probleem? Zo kosteloos opgelost!

Tot 16 maanden na ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst, sturen wij zo snel mogelijk een degelijke vakman voor de herstelling. Verplaatsing, werkuren en vervangstukken worden terugbetaald. 

kopen of verkopen met garantie

Wat valt onder de ERA Comfort Garantie?

De basisdekking garandeert het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. Onder deze basisdekking voor de mechanische installaties vallen:

  • loodgieterswerk binnenshuis zoals zichtbare bovengrondse gas-, afvoer- en waterleidingen
  • centrale verwarmingsinstallatie op elektriciteit, gas of stookolie en de daarop aangesloten radiatoren
  • elektrische convectoren, als zij de enige warmtebron vormen voor sanitaire voorzieningen binnenshuis aan toiletten, wastafels, bad en douche 
  • warmwaterinstallatie op stookolie, gas of elektriciteit 
  • elektriciteitsvoorzieningen, van een eenvoudige deurbel tot de complete goedgekeurde bedrading in huis, inclusief wandcontactdozen en lichtschakelaars 
  • jacuzzi: filters, luchtpomp en verwarming 
  • zwembad: filters, verwarming, motor, cilinderkop, relais, compressor, terugslagklep en het niet-ingegraven pijpwerk van en naar het zwembad
  • waterverzachter en drinkwaterpomp, met beperking tot één toestel

Nog meer zekerheid

De formule Comfort+ is een aanvullende optie die ook de vast ingebouwde keukenapparatuur dekt: fornuis of kookplaat, oven, magnetron, koelkast, afzuigkap, afwasmachine, droogkast ... Deze toestellen dienen vermeld te zijn op je garantiecertificaat.

kopen of verkopen zonder zorgen - ECG

Altijd bereikbaar

Onze bijstandsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dat zeven dagen op zeven. Je belt gewoon naar het nummer 02 541 91 36 van Europ Assistance.

De ERA Comfort Garantie is geen verzekering maar een servicegarantie. Aangezien het niet over nieuwbouw en nieuwe apparatuur gaat dekt deze garantie niet alle gebreken. Voor de volledige garantievoorwaarden verwijzen we graag naar het garantiecertificaat dat je van je makelaar kreeg.

Heb je dit nog niet ontvangen? Vraag er dan zeker naar.