Verkopen met ERA Châtelain

Een huis of een appartement verkopen ?

ERA Châtelain is dé specialist voor de gemeenten Elsene, Ukkel, Sint-Gillis, Brussel Centrum, Vorst, Etterbeek, Woluwe,...

De makelaars van ERA Châtelain, uw lokale specialisten, stellen u al hun expertise ter beschikking om uw eigendom in Brussel snel en tegen de juiste prijs te verkopen. Uw eigendom is uniek, de expertise van ERA Châtelain bepaalt de reële waarde. De kwaliteiten en bijzonderheden van elk eigendom worden bestudeerd om een ​​gepersonaliseerde schatting te garanderen.

3 vastgoedkantoren in Brussel :

Châtelain - Elsene
Fort-Jaco - Ukkel
Schuman - Brussel

De schatting van uw eigendom

Natuurlijk wil iedereen de beste prijs voor zijn eigendom krijgen als hij overweegt om te verkopen. ERA Châtelain weet dat het een teamprestatie is. Bij een eerste bezoek ter plaatse luisteren we eerst naar uw wensen en verwachtingen. Tegelijkertijd geven we u een objectief overzicht van het gemiddelde dat de markt biedt voor een vergelijkbare woning met dezelfde kenmerken. Dankzij onze marketingstrategie kunnen we hoger mikken!

Op basis van de vergelijkende analyse van de markt en het evaluatieverslag van de ERA Châtelain Multi-expertise kunnen wij een correcte waarde voor uw eigendom bepalen. Onze gemiddelde verkooptijd is 41 dagen!

Huis of appartement verkopen - Schatting - Elsene - Ukkel - Sint-Gillis - Brussel

ERA verkoopopdracht, total ontzorging

Uw eigendom verkopen is geen gemakkelijke opgave. Vaak is er meer dan je zou denken. Een goed voorbereide zaak is het startpunt voor een succesvolle verkoop. ERA Châtelain zorgt ervoor dat alle documenten vanaf de start van de verkoop aanwezig zijn. Alleen zo kan een dossier correct, transparant en vlot worden afgehandeld.

Wanneer we een koper hebben gevonden voor uw huis, grond, appartement, garage, ... Wij zorgen voor alles, van het opmaken van de koopovereenkomst tot de begeleiding bij de authentieke akte.

verkopen met een immokantoor - Huis - appartement

Uitzonderlijke presentatie van uw woning

Je hebt maar één kans om een ​​gevoel van verwondering te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn meesters in het accentueren van de sterktes van uw huis of appartement. Uw eigendom verdient het om in het beste licht te worden gepresenteerd. Daarom werken wij samen met een professionele vastgoedfotograaf. Op verzoek kunnen wij een binnenhuisarchitect leveren of leegstaande panden inrichten.

Naast fotografie voeren wij ook een virtuele rondleiding uit om een ​​optimale online visualisatie van uw pand te bieden.

pandpresentatie - huis verkopen - appartement verkopen

ERA Koperwachtzaal

Omdat ERA Châtelain deel uitmaakt van het grootste nationale vastgoednetwerk van België, hebben we duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op een teken van ons dat we hun droomwoning in aanbieding hebben. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand!

koperwachtzaal ERA - koper vinden voor huis of appartement te koop

ERA marketing : uniek in België

Bij ERA Châtelain zetten we maximaal in op online en offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou moeten werken met een makelaar? De verkoopaanpak van ERA Châtelain leidt automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper dan wanneer u besluit om alleen te verkopen. Anderzijds krijg je ondersteuning tijdens het hele verkoopproces.

marketing immo - vastgoed

De weg naar "verkocht"

Bij ERA Châtelain liggen de kaarten altijd op tafel. Wanneer u ERA Châtelain uw eigendom laat verkopen, kunt u er zeker van zijn dat uw makelaar er alles aan doet om een ​​nieuwe eigenaar te vinden. Je kunt zijn inspanningen op de voet volgen. U ontvangt minimaal één keer per maand een tijdige rapportage van alle acties die wij voor u hebben ondernomen.

Bezoeken aan uw woning worden altijd met een warme en persoonlijke touch uitgevoerd en de onderhandelingen met potentiële kopers worden met de grootst mogelijke integriteit gevoerd.

En dan is het zover! De dag van de ondertekening van de akte is aangebroken en een nieuw hoofdstuk in je leven kan beginnen...

huis verkopen met immokantoor Elsene - Brussel - Ukkel - Sint-Gilis