Verkopen met ERA Châtelain

Verkoopt u een pand? 

De makelaars van ERA Châtelain, uw lokale specialisten, gebruiken al hun ervaring om uw pand snel en aan de juiste prijs te verkopen.

Uw pand is uniek, de expertise van ERA Châtelain bepaalt de juiste waarde. De eigenschappen en bijzondere kenmerken van elk pand worden bestudeerd om u een persoonlijke schatting op maat te bieden.

 

19 cruciale stappen om snel aan de juiste prijs te verkopen!

1.   SCHATTEN van de juiste waarde van uw pand dankzij een vergelijkende marktanalyse en de expertise van het ERA-netwerk 

2.   OPSTARTEN van de administratieve procedure (aanvraag van wettelijke documenten, certificaten, attesten, vergunningen, enz.).

3.   VOORBEREIDEN van uw pand om de koper vanaf het eerste moment te verleiden

4.   SAMENSTELLEN van een uitstekende presentatie over uw pand (overzicht, plannen, technisch dossier, professionele kwaliteitsfoto‘s, gedetailleerde en aantrekkelijke brochure, enz.)

5.   UITVOEREN van een lokaal en nationaal marketingprogramma met meer dan 100 ERA-kantoren in België en duizenden kantoren in het buitenland (in Frankrijk meer dan 350) 

6.   ONDER DE AANDACHT BRENGEN van uw pand via de database van het ERA-netwerk (era.be) en via kanalen als immoweb, immovlan, logicimmo, homelog en de applicatie ozaam.

7.   VOORSTELLEN van uw pand in onze etalage aan het prestigieuze Kasteleinsplein

8.   Met uw akkoord, VERSPREIDEN van de folder ‘Kies uw buren’, methode om uw directe buren te informeren dat u uw pand verkoopt 

9.   Met uw akkoord, PLAATSEN van een bordje en een affiche ‘TE KOOP’ aan de gevel van uw pand

10. Telefonische INLICHTINGEN en eerste contact met potentiële kopers van uw pand

11. ORGANISATIE en BEGELEIDING van de bezoeken aan het pand, van maandag tot zaterdag, volgens uw voorkeuren en beschikbaarheid 

12. UITWERKEN van activiteitenverslagen over de verkoop van uw pand (aantal verzonden advertenties, aantal reacties, aantal bezoeken, feedback over de bezoeken, enz.) 

13. ONDERHANDELEN en solvabiliteitsanalyse van de koper

14. OPSTELLEN en doorsturen van de ontvangen biedingen zodat u al dan niet akkoord kunt gaan 

15. OPMAKEN van het volledig dossier voor de ondertekening van de verkoopovereenkomst 

16. OPSTELLEN van de verkoopovereenkomst 

17. INDIENEN van het volledige dossier bij de notarissen van elke partij

18. Op uw vraag, ORGANISEREN van een afspraak met een EPC-deskundige voor uw wettelijk verplichte energieprestatiecertificaat en uw elektriciteitskeuring (korting voor klanten van ERA Châtelain)

19. BEGELEIDING op maat door uw toegewijde makelaar van ERA Châtelain tot aan de ondertekening van de officiële akte

 

Verkopen met een vastgoedkantoor