Verkopen

Vlot jouw woning, appartement, handelspand of grond verkopen met ERA Bossuyt

Verkopen met ERA Bossuyt

Je wilt een goede prijs en een vlotte verkoop? 

Bij de verkoop van een huis, appartement, handelszaak of grond komt er heel wat meer te kijken dan je op het eerste moment zou denken. Een huis verkopen, appartement verkopen, dit brengt heel wat emoties met zich mee. Je hebt er dan ook belangrijke momenten meegemaakt. Als het tijd is voor een nieuw verhaal, dan kan je rekenen op ERA Bossuyt.

ERA Bossuyt heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vastgoed en deelt zijn passie en kennis graag met jou. Het volledige team van ERA Bossuyt staat je graag met raad en daad bij voor de verkoop van jouw eigendom. Wij luisteren naar uw behoeften en streven naar een vlotte verkoop van jouw huis, appartement, grond of handelspand. Op een eerlijke en transparante manier zetten we ons elke dag 100% in om jou de best mogelijke service aan te bieden. Particulier, investeerder of projectontwikkelaar, bij ons is klant koning.

Waarom uw woning verkopen met ERA Bossuyt?  Niet alleen kan je samen met ERA Bossuyt rekenen op het volledige ERA netwerk dat momenteel meer dan 100 kantoren omvat. Daarnaast biedt ERA als enige vastgoedkantoor de ERA Comfort Garantie aan. Geniet van 16 maand garantie vanaf het ondertekenen van de compromis tot maximum 12 maand na het ondertekenen van de akte.  Uw woning kan ook deelnemen aan de ERA Open Huizen Dag die vier maal per jaar georganiseerd wordt.  

Benieuwd hoeveel mensen momenteel op zoek zijn naar een woning te koop zoals die van jou? Ontdek het  in onze Koper Wachtzaal.

Onze makelaars zetten al hun troeven in om de verkoop van uw eigendom vlot te laten verlopen. 

Wil je weten wat jouw woning waard is en hoe ERA Bossuyt een meerwaarde voor jou kan zijn?  Maak een vrijblijvende afspraak om de verkoop van je woning te bespreken. 

Telefoon nummer mag niet beginnen met een '+' of een '0'.