Home | Dikra El Bacha

Dikra El Bacha

Dikra wordt omschreven als een gedreven powerwoman. Ze is joviaal en modebewust. Mensen onderschatten haar vaak, maar what you see is not what you get. Ze staat echt wel op haar strepen.
Leer Dikra van vastgoedkantoor ERA WONEN hieronder beter kennen. 

topmakelaars - dikra

Wie is Topmakelaar Dikra?

“Hallo, mijn naam is Dikra. Ik ben 30 jaar en werk bij ERA WONEN als vastgoedexperte en regioverantwoordelijke in (Groot-)Beveren, de gemeente waar ik ben opgegroeid. In mijn vrije tijd ga ik graag eens sporten. Dat is een goede manier om je hoofd even leeg te maken én het geeft je een andere soort energie. Zo probeer ik twee keer per week te lopen of fitnessen, als mijn agenda het toelaat (lacht). Daarnaast ga ik ook graag iets drinken of uit eten met vrienden. Toch kan ik ook genieten van een rustige avond thuis in de sofa, die rust moet je jezelf écht ook wel opleggen.”

topmakelaars

Waarom makelen?

“Wat ik zo leuk vind aan het beroep vastgoedmakelaar? Eerst en vooral kan ik zeggen dat ik echt wel mijn roeping heb gevonden. Elke dag ziet er anders uit en er kan steeds iets onverwachts gebeuren. En dat zorgt dan weer voor afwisseling. Je ontmoet heel wat nieuwe mensen, doet schattingen, leidt de bezoeken en ga zo maar door. Bovendien verkoop je geen broodje of een paar schoenen, maar vaak een groot onderdeel van iemands leven. Ik heb het al meegemaakt dat mensen mij om de hals vliegen van vreugde bij een aankoop of verkoop. Als vastgoedexperte creëer je een band met de klant van een ander niveau.”

Expertise in de kijker

De grootste gekte lijkt voorbij, maar er is nog steeds een rush op de Belgische vastgoedmarkt. Heel wat makelaars organiseren daarom bezoekdagen. Op één dag bezoeken heel wat mensen een woning, waarbij de ‘snelle beslissers’ vaak aan het langste eind trekken. Wat als dit je droomwoning is? Hoe kan je sneller beslissen? En hoe zorg je ervoor dat je geen spijt hebt wanneer je bod toch niet aanvaard wordt? Topmakelaar Dikra geeft je vijf cruciale tips.

De dilemma's van Dikra

Renovatie of instapklaar?
Koffie of thee?
Baanprospectie of online prospectie?

Topmakelaar Dikra geeft in onderstaande video antwoord op deze dilemma's. 

Het werkgebied van Dikra

Dikra is regioverantwoordelijke in (Groot-)Beveren, wat deel uitmaakt van de regio van de grootste makelaar in het ERA netwerk: ERA WONEN. Met maar liefst 9 kantoren is ERA WONEN lokaal verankerd tussen Antwerpen en Gent. Heb je plannen om te kopen, verkopen, huren of verhuren in Sint-Niklaas, Temse, Lokeren, Dendermonde, Beveren, Linkeroever, Berlare, Zele of Zottegem? Werk dan samen met de marktleider in de Waas- en Denderstreek en leer Dikra of één van haar collega's nog beter kennen.