Snel je huis verkopen tijdens de winter met deze 4 tips

1 min.
Lifestyle, Tips en tricks
Een huis in de winter, met sneeuw op het dak en in de tuin.

Je huis verkopen tijdens de lente of zomer gaat net iets makkelijker. Maar laat de winter je niet afschrikken, wij geven je 4 tips om ook tijdens dit seizoen je huis snel te verkopen.

Tip 1: Sfeerlicht is je beste vriend

Verdrijf dat kille gevoel uit je huiskamer. Zorg voor subtiele verlichting die je ruimte tot zijn recht laat komen. Maar, overdrijf niet! Je huis is ook geen lichtbak, subtiel is dus het kernwoord. Gezelligheid doet verkopen. Laat je bezichtigingen ook bij voorkeur overdag bij daglicht doorgaan.

Tip 2: Je tuin niet uit het oog verliezen

In de zomer zal het niet snel gebeuren, maar als je wil verkopen in de winter, hou dan ook je tuin in orde. Alles netjes opgeruimd, hagen bijgewerkt en zorg voor wat winterbloeiers op het terras. Niets zo triest als een wanordelijke tuin in de winter. Pak in de winter ook uit met leuke tuinfoto’s als je je woning online zet. Vermijd sneeuwfoto’s. 

Tip 3: Ook tijdens de winter is rommel uit den boze

Ok, je zit waarschijnlijk wat meer binnen in de winter. Dat is echter geen reden om potentiële kopers met een fikse berg rommel af te schrikken. Die kerstboom mag en de juiste winterdecoratie ook, maar zet niet alles vol. 

Tip 4: Maak het warm

Zet net voor het bezoek de verwarming een tikkeltje warmer. Het is vreselijk binnenkomen in een kil huis en warmte zorgt voor gezelligheid en een goed gevoel. Heb je een open haard, benut deze dan optimaal.

lachend-makelaars-aan-een-bureau

Contacteer je ERA makelaar