KADE.

5 Apartments
Address: Leopold II Laan 41 , 8670, Oostduinkerke (Koksijde)

The benefits of this project

Interieur woonkamer Leopold II

Nieuwbouw appartementen te koop in Oostduinkerke

Wij stellen u graag de KADE voor in Oostduinkerke, Leopold II. Ontdek de perfecte combinatie van moderne elegantie en energiezuinig wonen in onze vijf lichtrijke appartementen en duplexen. Met een gunstige Zuidwestelijke oriëntatie geniet je hier van overvloedig zonlicht.

De appartementen, met twee slaapkamers, bieden een ruime woonoppervlakte variërend van 85 tot 117 vierkante meter. Deze eigentijdse residenties bevinden zich in de nabijheid van winkels en horecagelegenheden, waardoor je van alle gemakken voorzien bent.

De grote raampartijen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimtes nog uitnodigender aanvoelen. De moderne afwerking en doordachte indeling dragen bij aan een luxueuze levensstijl. Geniet van de frisse zeelucht op de mooie terrassen die elk appartement te bieden heeft.

Daarnaast voorzien we ook in bergingen en parkeerplaatsen, wat het comfort van jouw nieuwe thuis nog verder verhoogt. Of je nu op zoek bent naar een gezellig appartement of een ruime duplex, ons nieuwbouwproject in Oostduinkerke, Leopold 2 laan , biedt de perfecte harmonie tussen stijl, functionaliteit en locatie. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezoek ter plaatse te regelen. Welkom bij het begin van jouw nieuwe woondromen!