10 Houses
Adres: Heidestraat 6 - 11 , 9290, Berlare
Heidestraat, hedendaags wonen in Berlare

De voordelen van dit project

In het rustige en gezellige Berlare kan jij binnenkort jouw nieuwe thuis terugvinden. In de Heidestraat, op de site waar vroeger bakkerij Kerre was, worden 11 nieuwe woningen gebouwd. Het is een gevarieerd aanbod van verschillende types van woningen, waarbij kwaliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid centraal staan. We zitten hier in een heel rustige straat, maar wel op wandelafstand van bakker, warenhuizen, school en openbaar vervoer.


De woningen zijn voorzien van een praktische indeling en zijn volledig future-proof waardoor het wooncomfort nog zal worden verhoogd. De lat ligt hier heel hoog en er wordt voorzien in warmtepomp, vloerverwarming, mechanisch ventilatiesysteem en zonnepanelen, alles wat vandaag en morgen van het allergrootste belang is.

 

Als klap op de vuurpijl kan je hier zelf je afwerking kiezen, krijg je 5 jaar korting op je onroerende voorheffing en voor de snelle beslissers is er zelfs de mogelijkheid om aan 6% BTW te kopen. De eerste woningen zullen nog eind dit jaar opgeleverd en bewoond kunnen worden.


Zie jij jezelf hier al thuiskomen? Kom gerust de verschillende woningen bij ons ontdekken!

Neem snel contact op met onze nieuwbouwspecialist & hij helpt jou graag verder!