Kastanjehof

102 bezoekers bekeken dit project in de laatste 7 dagen.

Investeren in vastgoed

Dit project heeft units die ook geschikt zijn als investering. Maak gebruik van onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact op voor een analyse.

 

Kastanjehof

Bezoek dit project tijdens de opendeurdag op 3 juni van 13u tot 16u!
Wij verwelkomen je graag voor een rondleiding en het beantwoorden van al je vragen.

Kastanjehof, een energiezuinig woonproject gelegen in Wortegem-Petegem.

Bent u op zoek naar een betaalbare en energiezuinige woning of appartement rustig gelegen in het groen? Dan is dit project zeker iets voor u!

Het nieuwbouwproject Kastanjehof omvat 19 BEN appartementen en 3 BEN woningen gelegen in het centrum van Petegem-aan-de-Schelde, midden in de Vlaamse Ardennen. Het eigentijdse ontwerp met grote raampartijen en de terrassen met zicht op het omliggende park zijn maar één van de vele troeven van dit project. (*BEN: bijna energie neutraal)

Het centrum van Oudenaarde ligt vlakbij net zoals de Royal Golf Club Oudenaarde, de N60 en de E17. De appartementen zijn heel kwalitatief afgewerkt en dit tegen heel betaalbare prijzen. Ze zijn voorzien van een hoog gebruikscomfort en beschikken over een lichtrijke leefruimte.

Bovendien kan u in dit nieuwbouwproject nog de keuken en andere afwerking mee helpen kiezen.

Hier beleef jij je woondroom...
Interesse? Neem dan gerust contact met ons op of breng ons een bezoekje op de opendeurdag op 3 juni 2023. 

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Verstuur naar