De Vliere

Residentie "De Vliere" omvat acht appartementen met een maximaal E-peil van 30 met tuin en/of terras en ondergrondse autostaanplaats. Het project wordt gebouwd ter hoogte van Diestsesteenweg 498-500 te Kessel-Lo (Leuven) en is op wandelafstand van station en het Provinciaal Domein.

Het project omvat 8 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen (lift aanwezig).

Het wordt gebouwd en verkocht volgens de Wet Breyne (u betaalt in schijven naarmate de werken vorderen). Omdat de appartementen voldoen aan de bijna-energie-neutraal (BEN) norm geniet je als koper gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing.

Om dit E-peil te behalen beschikt elk appartement over maximale isolatie, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem.

Kopers dienen een staanplaats in de ondergrondse garage aan te kopen, deze starten aan 23.500 euro excl kosten.

Keuken, vloeren, badkamer/sanitair en binnendeuren zijn nog vrij te kiezen inbegrepen in de prijs. Dit geeft u nog de mogelijkheid het appartement naar eigen smaak af te werken!

Oplevering is voorzien voor de tweede helft van 2021. Prijzen exclusief BTW en andere kosten.

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *