De Vliere.

8 Appartementen
Adres: Diestsesteenweg 498 , 3010, Kessel-Lo (Leuven)
Residentie "De Vliere" omvat acht appartementen met een maximaal E-peil van 30 en hebben tuin en/of terras en ondergrondse autostaanplaatsen en bergingen. Keuken, vloeren, binnendeuren en sanitair zijn opgenomen in het budget en nog vrij te kiezen.

De voordelen van dit project

Residentie "De Vliere" omvat acht appartementen met een maximaal E-peil van 30 met tuin en/of terras en ondergrondse autostaanplaats. Het project wordt gebouwd ter hoogte van Diestsesteenweg 498-500 te Kessel-Lo (Leuven) en is op wandelafstand van station en het Provinciaal Domein.

Het project omvat 8 appartementen verdeeld over 3 verdiepingen (lift aanwezig).

Het wordt gebouwd en verkocht volgens de Wet Breyne (u betaalt in schijven naarmate de werken vorderen). Omdat de appartementen voldoen aan de bijna-energie-neutraal (BEN) norm geniet je als koper gedurende 5 jaar 50% korting op de onroerende voorheffing.

Om dit E-peil te behalen beschikt elk appartement over maximale isolatie, vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem.

Kopers dienen een staanplaats in de ondergrondse garage aan te kopen, deze starten aan 23.500 euro excl kosten.

Keuken, vloeren, badkamer/sanitair en binnendeuren zijn nog vrij te kiezen inbegrepen in de prijs. Dit geeft u nog de mogelijkheid het appartement naar eigen smaak af te werken!

Oplevering is voorzien voor de tweede helft van 2021. Prijzen exclusief BTW en andere kosten.

Lieven Vandendries
ERA VANDENDRIES
Lieven Vandendries
Sluiten
Lieven Vandendries
Geïnteresseerd?

Investeer in vastgoed

Dit project heeft units die geschikt zijn als investering. Gebruik onze simulator om je rendement te berekenen of neem contact met ons op.