TIJD VOOR EEN NIEUW VERHAAL

Jouw huis verkopen is geen alledaagse zaak. Je hebt er heel wat verhalen beleefd en herinneringen gemaakt. Wanneer het tijd is voor een nieuw verhaal helpen we je bij ERA VANDILLE graag verder met een vlotte en eerlijke verkoop van jouw woning.

WAARDEBEPALING EN VERGELIJKENDE MARKTANALYSE

Bij de verkoop van jouw thuis is het uitermate belangrijk om de beste prijs te bekomen. Voor een zeer goede schatting op te maken, komen wij bij jou langs om alles te bekijken. Nadien bezorgen wij jou een neutraal schattingsverslag conform de prijs die de markt gemiddeld voor jouw woning zou geven, dit in vergelijking met eigendommen in jouw buurt met dezelfde eigenschappen.

verkopen-immokantoor-sintkruis-damme

100% zekerheid, de ERA VERKOOPOPDRACHT

Als je beslist om met ERA te verkopen, geeft de ERA verkoopopdracht en onze 10 serviceverplichtingen de garantie voor de beste service. Wij vragen alle nodige verkoopsdocumenten op: kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, elektrische keuring, EPC-attest, watertoets, bodemattest, voorkooprecht, keuring stookolietank, inlichtingen syndicus,... Enkel een volledig dossier staat garant voor een vlotte verkoop. Vanaf het moment dat wij een koper hebben gevonden, maken wij de verkoopovereenkomst op en begeleiden wij jou tot bij de akte.

gratisschatting-brugge-damme

PROFESSIONELE VOORSTELLING

Om een vlotte verkoop van jouw thuis te garanderen, wordt jouw woning optimaal in beeld gebracht. Daarom werken wij als ERA makelaar voor de verkoop van al onze eigendommen samen met een professionele fotograaf. Zo heeft de koper vanaf het eerste moment de beste indruk van jouw thuis. Verder zorgen wij ook voor visualisaties (bij te renoveren woning) en een virtuele tour zodat de koper uw woning online kan bezichtigen.

vastgoedmakelaar-brugge-damme

ERA MARKETING

Door de unieke ERA marketing wordt jouw woning op nummer 1 geplaatst bij potentiële kopers. Een goede combinatie van offline- (flyers, krant, etalage,…) en online media (SEO campagne, immo websites, social media) leidt tot een succesvolle en vlotte verkoop.

Benieuwd naar onze totaalaanpak? Via onderstaande knop vind je een overzicht van alle marketing en publiciteit die wij voor de verkoop van jouw huis voeren.

vastgoedmakelaar-Sintkruis-assebroek

ERA KOPERWACHTZAAL

Als grootste vastgoednetwerk van België bereiken we met ERA duizenden potentiële kandidaat-kopers, ingeschreven in de ERA koperwachtzaal. Via de koper wachtzaal wordt er nationaal voor een ideale match tussen jouw eigendom en de toekomstige eigenaar gezorgd. Zo worden 1 op de 2 eigendommen binnen de maand verkocht!

Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers wij hebben voor jouw woning? Via onderstaande link kan je bekijken hoeveel kandidaat-kopers wij hebben voor de verkoop van jouw woning.

gratisschatting-sintkruis-assebroek

VERKOCHT

Vanaf het moment dat je beslist om de verkoop van jouw eigendom via ons te doen, kan je rekenen op 100% inzet om jouw eigendom te verkopen. Omdat transparantie één van onze vaste waarden is, houden wij jou gedurende de volledige verkoop van alles op de hoogte. Zo ontvang je na ieder bezoek een evaluatie van het bezoek en minstens 1 keer per maand een volledig overzicht van al onze activiteiten omtrent de verkoop van jouw woning.

Onze activiteiten stoppen niet bij het vinden van een koper en het opmaken van de verkoopovereenkomst. We begeleiden jou graag tot en met de akte bij de notaris, alsook voor de opname van de meterstanden.

gratisschatting-sintmichiels-sintandries

WAAROM VERKOPEN MET ERA VANDILLE?

Een huisappartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Vandille, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert & u het juiste advies geeft bij al jouw vragen rond immo

Contacteer ons voor een gratis waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA Vandille is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes:  BruggeSint-KruisAssebroekSint-AndriesSint-MichielsKoolkerkeLissewegeDudzeleDammeMoerkerkeSijseleLapscheureHoekeOostkerkeHoutave & Meetkerke.

Wat kunnen we voor jou doen?

  • Verkoop van gronden, woningen en appartementen
  • Verhuur van woningen en appartementen
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • Stedenbouwkundige attesten

Als  makelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen jouw woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.