JOUW VERHAAL

Jouw huis verkopen is geen alledaagse zaak. Je hebt er heel wat verhalen beleefd en herinneringen gemaakt. Daarom wens je dat jouw nieuwe eigenaar evenveel zorg voor jouw woning zal dragen, zoals jij hebt gedaan. Bij ERA VANDILLE begrijpen wij dit helemaal en willen we graag jouw verhaal kennen om dit optimaal voor jou om te zetten in een vlotte verkoop.

WAARDEBEPALING EN VERGELIJKENDE MARKTANALYSE

Bij de verkoop van jouw thuis is het uitermate belangrijk om de beste prijs te bekomen. Voor een zeer goede schatting op te maken, komen wij bij jou langs om alles te bekijken. Nadien bezorgen wij jou een neutraal schattingsverslag conform de prijs die de markt gemiddeld voor jouw woning zou geven, dit in vergelijking met eigendommen met dezelfde eigenschappen.

100% zekerheid, de ERA VERKOOPOPDRACHT

Na de schatting van jouw woning, bekijken we samen de verkoopdracht. Dankzij onze 10 serviceverplichtingen, ben jij 100% zeker van een goede service. Wij vragen vervolgens voor jou alle nodige documenten op die nodig zijn voor de verkoop van jouw woning: kadastraal uittreksel, stedenbouwkundige inlichtingen, elektrische keuring, EPC-attest, watertoets, bodemattest, voorkooprecht, keuring stookolietank, inlichtingen syndicus. Enkel een volledig dossier staat garant voor een vlotte verkoop. Vanaf het moment dat wij een koper hebben gevonden die jouw woning koopt, maken wij de verkoopovereenkomst op en begeleiden wij jou tot bij de akte.

PROFESSIONELE VOORSTELLING

Om een vlotte verkoop van jouw thuis te garanderen, wordt jouw woning optimaal in beeld gebracht. Daarom werken wij als ERA makelaar voor de verkoop van al onze eigendommen samen met een professionele fotograaf. Zo heeft de koper vanaf het eerste moment de beste indruk van jouw thuis. Verder zorgen wij ook voor visualisaties (bij te renoveren woning) en een virtuele tour zodat de koper uw woning online kan bezichtigen.

ERA MARKETING

Bij de verkoop van jouw eigendom, wordt de ganse ERA-marketingmachine gebruikt om jouw woning op nummer 1 te plaatsen voor potentiële kopers. Door een goede combinatie in offline (flyer, krant, etalage,…) en online media (SEO campagne, immosites, sociale media,….) wordt jouw woning vlot verkocht en dit met de modernste marketingtechnieken.

Benieuwd naar onze totaalaanpak? Vind via onderstaande knop een overzicht van alle marketing en publiciteit die wij voor de verkoop van jouw thuis voeren.

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA is het grootste vastgoednetwerk in België, vandaar dat wij duizenden kandidaat-kopers hebben die zoeken naar hun droomwoning. Nationaal zorgen wij voor een ideale match tussen jouw eigendom en jouw toekomstige eigenaar. Dit zorgt voor het verbluffend resultaat dat 1 op 2 eigendommen verkocht worden binnen 1 maand.

VERKOCHT

Van het moment dat je jouw eigendom door ERA VANDILLE laat verkopen, heb je de zekerheid dat wij als ERA-makelaar alles doen om jouw eigendom te verkopen. Al de activiteiten die worden gedaan voor de verkoop kan je steeds volgen. Na ieder bezoek ontvangt u een evaluatie van het bezoek en minstens 1 keer per maand ontvangt u een volledig overzicht van alles acties die zijn gedaan voor jou.

Vanaf het moment dat wij een nieuwe eigenaar voor jouw woning hebben gevonden, maken wij de verkoopovereenkomst op en kan je aan een nieuw hoofdstuk in jouw leven beginnen.