ERA Open Huizen Dag

Een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers

Drie keer per jaar organiseert ERA een Open Huizen Dag. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen. Onze ERA Open Huizen Dag is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. 

ERA Vandille zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Zo bereiden we samen met ERA Belgium alles intensief voor - een degelijke voorbereiding is immers het halve werk. Vóór elke Open Huizen Dag zetten we bijvoorbeeld een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, advertenties op social media en websiteberichten worden aangevuld met regionale mailings en folders. Op deze manier krijgt deze dag meer publiciteit, wat leidt tot meer opengestelde panden en meer bezoekers. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

ERA Open Huizen Dag - Immokantoor ERA Vandille

Waarom deelnemen?

Laten kijken doet verkopen

Voor jou als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende panden vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper.

Schrijf hier jouw woning in voor de volgende editie van de ERA Open Huizen Dag.

Zelf kijken doet kopen

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Welkom bij ERA VANDILLE

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA VANDILLE