Verkopen?

WIJ GEVEN JOU ADVIES OP MAAT. 
MAAK NU VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK
EN GA VOOR EEN SNELLE VERKOOP AAN DE BESTE MARKTWAARDE. 

Want je zit altijd juist bij een ERA makelaar.

 

 

Tijd voor een nieuw verhaal

Je denkt er aan om jouw eigendom te verkopen. De plaats waar je veel zoveel mooie momenten en herinneringen gedeeld hebt.
Je hebt er gezwoegd om er jouw eigen plekje van te maken of het was liefde op het eerste gezicht.
Als het tijd is voor een nieuw verhaal is jouw woonst verkopen niet altijd even evident.
Wij helpen jou op dat moment graag verder op een eerlijke en transparante manier. 
Wij zetten ons elke dag 100% in om jou de best mogelijke service te bieden.

ERA Stadsgoed zorgt voor je huis.
Ontdek hieronder de stappen die we doorlopen om de verkoop van je woning te realiseren. 

 

PANDPRESENTATIE

SAMENSTELLING VERKOOPDOSSIER

PROFESSIONELE RONDLEIDINGEN

MAANDELIJKS VERKOOPVERSLAG

VERKOCHT!

TIJD VOOR CHAMPAGNE

EXTRA DIENSTVERLENING NA VERKOOP

EN JIJ, ZET JIJ VANDAAG DE EERSTE STAP?

SCHATTING VAN JE EIGENDOM

Bij ERA Stadsgoed is de verkoop van je woning geen natte vinger werk. Als verkoper wens je uiteraard de beste prijs voor je woning. We voeren eerst een plaatsbezoek uit waarbij we er een prioriteit van maken om te luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. We geven je hierbij een overzicht van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakterisitieken.

VOLLEDIGE MARKTANALYSE

Met behulp van de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag kunnen een correcte waarde bepalen voor je eigendom. Deze ERA troeven geven als resultaat dat er gemiddeld 98% van de panden verkocht wordt aan de vraagprijs. Om je een idee te geven; in Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor slechts 84%! Daarnaast verkopen we 1 op 2 van onze panden binnen de maand en 3 op 4 binnen de 3 maanden. Als dat geen straffe cijfers zijn! 

Wist je dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? Na 25 jaar staat ERA als marktleider uniek geplaatst om je de juiste ondersteuning van jouw vastgoedproject te geven.

TOTALE ONTZORGING MET DE ERA VERKOOPOPDRACHT

Er komt heel wat kijken bij het verkopen van je eigendom. Bij ERA Stadsgoed zorgen we ervoor dat alle documentatie aanwezig is bij de opstart. We bereiden je dossier met zorg voor. Op die manier bieden we jou een correcte, transparante en vlotte afhandeling

Zodra we de koper gevonden hebben voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij zorgen voor alles! Van het opstellen van compromis tot het begeleiden bij akte.

UITZONDERLIJKE PANDPRESENTATIE

Online heb Je maar 3 seconden om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn gelukkig echte meesters in het accentueren van de unieke kenmerken van je woning. We geven je pand de aandacht die het verdient! Zo werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf. Indien nodig voorzien we vastgoedstyling of bemeubelen we lege panden met (kartonnen) modelsets.

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA Stadsgoed maakt trots deel uit van het grootste Belgische vastgoednetwerk. We hebben duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op ons teken om hun droomwoning te bezoeken. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordtbinnen de maand. 37 % zelf voor ze online komen.

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

ERA MARKETING

Als je beslist om via ERA Stadsgoed te verkopen dan kies je eigenlijk voor een rode loper die van jouw pand recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online en offline media en garanderen dat je eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

UNIEKE ERA TROEVEN

Vraag je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA Stadsgoed in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA Stadsgoed kun je je verwachten aan volledige transparantie. Wanneer je je vastgoed door ERA Stadsgoed laat verkopen, mag je zeker zijn dat jouw makelaar zijn uiterste best doet om er een nieuwe eigenaar voor je woning te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij je thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen.