ERA Open Huizen Dag

Een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers

ERA Open Huizen Dag? Dat zijn duizenden bezoekers overheen Vlaanderen, een belevenis dankzij honderden woningen die tegelijk opengesteld worden, het grootste open Huizen event van het land, met aan het eind ... 1 op 3 deelnemende verkopers die een fles champagne mogen ontkurken.

Uw woning extra in de kijker

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, pers-, sociale media- en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.

1 op 3 woningen raakt verkocht tijdens de ERA Open Huizen Dag

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een derde van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Schrijf hier in.

Meerdere woningen op 1 dag bezoeken

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen. Zo bespaar je als koper ook heel wat tijd uit en kan je meerdere woningen aansluitend gaan bezoeken. 

ERA openhuizendag, opendeurdag SERVIMO

Een ondersteunende en tot in de puntjes georganiseerde reclamecampagne

Dankzij het ERA netwerk kan ieder individueel kantoor alles op alles zetten om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het begin van dit resultaat.

Uw woning wordt figuurlijk op een rode loper gezet en in de woonkamer van honderden kanidaat-kopers gerold.  Onze opvallende reclamecampagnes omvatten Google campagnes, een nationale bijlage in de krant Het Laatste Nieuws, een online banner campagne op HLN.be, nationale radiospots, talloze persartikels, Facebook & Instagram posts. Dit wordt verder nog aangevuld met regionele mailings naar honderden kandidaat-kopers uit ons klantenbestand en folders. ERA Servimo haalt alles uit de kast om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? 

Laat uw gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en u krijgt een seintje van ons!

De grootste kans op een vlotte verkoop dankzij ERA OHD

Welkom bij ERA Servimo

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Servimo