#1 immokantoor Wenduine en Blankenberge

WENS JE EEN GRATIS SCHATTING

Overweeg je te verkopen? Ben je ervan overtuigd dat een realistische waardebepaling je zal leiden tot je doel: jouw eigendom verkopen tegen de best haalbare prijs?

We maken voor jou graag tijd vrij om daar op een professionele manier werk van te maken. We luisteren naar jouw wensen en verwachtingen en bieden je graag een neutraal overzicht van welke opbrengst je in de huidige marktomstandigheden van jouw eigendom kan verwachten.

DIEPGAANDE ANALYSE

We combineren een Vergelijkende Marktanalyse met de traditionele schattingsmethodes om jouw waarde correct te bepalen. We kunnen dan ook melden dat we erin slagen te verkopen tegen een gemiddelde van 96% van de vraagprijs. Als je dit vergelijkt met een doorsnee kantoor in Vlaanderen bedraagt dat gemiddelde slechts 84%! Wist je dat de helft van de verkopen gebeuren binnen de maand, en 75% binnen de 3 maanden!

Nog een weetje:  KU-Leuven maakt jaarlijks gebruik van de ERA database om de analyse van de Belgische vastgoedmarkt te voeren met betrekking tot prijsevoluties. Bij ERA zijn wij als marktleider op de best mogelijke wijze in staat om je correct te ondersteunen met een welwillende en menslievende aanpak die ondersteund is met unieke globale en realistische gegevens!

DE ERA VERKOOPOPDRACHT, TOTALE ONTZORGING

Als je een eigendom verkoopt, komt daar een resem rompslomp bij. Bovendien is elke verkoopsituatie uniek en er komt heel wat meer bij kijken dan je zou denken. Geen nood, de medewerkers van  ERA At Sea starten direct met het samenstellen van een compleet dossier met alle nodige documenten. Deze goede voorbereiding stelt ons in staat om elke kans te benutten voor een correcte verkoop op een vlotte en transparante wijze.

Van zodra we een koper voor je eigendom hebben, is dus ook de administratieve afhandeling verzekerd en zorgen wij voor een rechtsgeldig compromis . Bij ERA At Sea kan je rekenen op een professionele aanpak van bij de start tot bij de notaris.

UITZONDERLIJKE PRESENTATIE VAN UW PAND

De aandacht van de koper trekken zodat hij een wauw-gevoel krijgt. Daar is het om te doen. Onze makelaars accentueren als vakmensen graag de sterktes van jouw eigendom:  het verdient om op de beste manier te worden voorgesteld. Daarom doen wij beroep op een ervaren professionele vastgoedfotograaf.

Bovendien laten wij ook een externe 3D-voorstelling maken waarbij er kan ingezoomd worden, zodat een geïnteresseerde koper virtueel door uw eigendom kan wandelen.

Desgewenst voorzien we vastgoedstyling of kunnen we bij leegstand met kartonnen modelsets bemeubelen.

Hoe tevreden zijn onze klanten?

Als je een woning koopt of verkoopt dan is dat een emotionele ervaring. Je krijgt immers nieuwe buren, je zal in andere winkels shoppen, je komt in nieuwe sportclubs, de kids gaan naar nieuwe scholen, kortom heel je levensverhaal neemt een nieuwe wending, je slaat een bladzijde om. En in het huis waarin je vertrekt laat je dan ook heel wat verhalen achter, je hebt er immers geleefd, vreugde gekend, verdriet, liefde, teleurstelling of hoop.

Onze klanten maakten dit ook allemaal mee. Lees hun ervaringen hieronder. We bedanken hen voor het vertrouwen en appreciëren hun feedback.

Hoe tevreden zijn onze klanten.

ERA Koper Wachtzaal

Benieuwd hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in jouw huis, appartement, of onroerend goed?
Vul hier dan de gegevens in die van toepassing zijn op jouw eigendom en je zal zien hoeveel kandidaten zich bij ons hebben geregistreerd om op de hoogte te blijven via een zoekopdracht die voldoet aan jouw pand. Via de ERA-website kunnen toekomstige kopers immers invullen naar welk soort eigendom zij op zoek zijn. Zo wordt in heel het netwerk nu en in de toekomst gezocht naar de geschikte woning. Dit uitgebreide ERA bestand noemen wij de ERA Koper Wachtzaal.

Ben je zelf ook op zoek? Laat hier dan jouw gegevens na en we zorgen ervoor dat je droomwoning binnenkort wellicht in jouw mailbox terechtkomt.

 

Wie is vandaag op zoek naar je eigendom

ERA marketing

Als je de stap zet om te verkopen met ERA At Sea, dan kies je om bij honderden zoekende kopers binnen te komen met jouw aanbod. Wij zetten immers maximaal in op een totaal pakket van marketing, dit via online én offline media. Jouw eigendom krijgt de nodige aandacht in Social Media zoals Facebook en Instagram, met ingebouwde remarketingcampagne. Zo maken wij gebruik van de meest geavanceerde wijze van de marketingtechnieken zodat jouw eigendom gezien wordt door elke toekomstige koper.

Twijfel je nog of je zou kiezen voor een ERA-makelaar? Maak een vrijblijvende afspraak zodat wij onze aanpak gedetailleerd kunnen toelichten!

Unieke ERA troeven

Indien je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA At Sea in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Goede vraag! Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

Uw expert aan de Kust!

ERA At Seavastgoedmakelaars sinds 1980.

Denk je aan kopen, verkopen, huren of verhuren  van een appartement, studio, huis, villa, grond, handelspand of opbrengsteigendom. 

Het werkgebied van ons immokantoor:

BredeneDe HaanWenduineBlankenbergeZeebrugge en Zuienkerkealsook deelgemeenten Vosseslag, Klemskerke, Vlissegem, Harendijke, Uitkerke, Nieuwmunster, Houtave en Meetkerke. 

Bezoek één van onze kantoren te Blankenberge en Wenduine.
 

Onze Visie:

Eerlijkheid, professionaliteit en betrouwbaarheid.  Maak kennis met ons ervaren en toegewijd team!