Jouw eigendom verkopen met ERA Ryckaert

gratis schatting

ERA Ryckaert is als immokantoor al meer dan 20 jaar thuis in de verkoop en verhuur van onroerend goed in Zelzate en Assenede. Concreet begeleiden wij jou graag bij:

Verkoop van:

Verhuur van:


Vrijblijvende schatting van jouw eigendom? 

Bel ons op 09 223 11 77 of stuur een mailtje naar ryckaert@era.be.

 

Wil je weten wie interesse zou hebben naar jouw eigendom?

Ontdek het in onze koperwachtzaal


 


PUBLICITEIT EN MARKETING

Wanneer je jouw huis te koop hebt staan, zie je graag veel potentiële kopers. Door jouw huis op een aantrekkelijke manier te presenteren, kunnen wij daarvoor zorgen. Dat kan door:

  • Professionele foto’s te maken van het huis dat je wil verkopen
  • Van de huizen die te koop staan aantrekkelijke én informatieve raamaffiches te maken
  • De afwerking en technische aspecten
  • Overzichtelijk documentatie te bieden van de huizen die we verkopen
  • Virtuele rondleidingen te maken van woningen die te koop staan

Onze publiciteit beperkt zich niet enkel tot de offline kanalen. Ook op onze website (era.be is de derde meestbezochte immowebsite in België), op sociale media en in de zoekmachines (zoals Google) voeren wij gerichte online campagnes om de juiste koper voor jouw woning te vinden.

immo Zelzate

ADMINISTRATIE BIJ HUIS VERKOPEN OF VERHUREN

Vereiste attesten

We vragen voor jou de wettelijke vereiste attesten bij verkoop en verhuur op. Dit gebeurt meestal samen jouw notaris.
Er wordt samen gewerkt met vaste leveranciers waardoor we snel een EPC, keuring van elektrische installaties of een attest van de stookolietank kunnen bemachtigen.

Plaatsbeschrijvingen

We zorgen voor de opmaak van een gedetailleerde en deskundige plaatsbeschrijving bij het verhuren van jouw woning. 

Huurwaarborg

We zorgen ervoor dat het de huurovereenkomst ook de documenten voor de huurwaarborg in orde zijn. Vooraleer de huurder het pand kan bewonen, zorgen we dat de huurwaarborg wordt geïnd. 

Waardebepalingen

We voeren een accurate waardebepaling uit van jouw pand of grond. Wil je graag een vrijblijvende schatting? Aarzel niet ons te contacteren.

 


HELPEN BIJ JOUW ZOEKTOCHT

Jouw zoektocht

We helpen je graag bij jouw nieuw verhaal. Heb je nog geen pand gezien dat voldoet aan jouw wensen? Dan raden we jou aan om een gepersonaliseerde zoekopdracht op te slaan. Zo ontvang je als eerste in jouw mailbox alle panden die voldoen aan jouw eisen.

Investeren in vastgoed

Ben je op zoek naar een investering? Wij helpen je graag verder! Op onze website kan je de panden bekijken die interessant zijn als investeringsvastgoed. Deze herken je door het rood Euro-teken. Als je hier op klikt, kan je een rendementsberekening maken en ontvang je hiervan het volledige verslag!

Meer informatie in onderstaande video.

huis-verkopen

ERA OPEN HUIZEN DAG

Wil je graag jouw woning in de kijker zetten? Met onze ERA Open Huizen Dag krijgen kandidaat-kopers de kans om jouw woning te bezoeken. 

Een deelname aan de ERA Open Huizen Dag kost niets extra, maar is één van die vele dienstverleningen die door jouw ERA-makelaar wordt aangeboden.


NIEUWBOUW

De laatste jaren hebben onze kantoren zich gepecialiseerd in nieuwbouwprojecten en verkavelingen. Ons team van nieuwbouwspecialisten leggen de focus op de begeleiding in dit proces. 

Bekijk hier onze nieuwbouwprojecten.

immo-era-nieuwbouw-project
verhuizen

AFTERSERVICE VERKOOP

Gratis verhuisdozen

Verhuizen is nogal een werkje. En het is ook steeds hetzelfde liedje: als je ze nodig hebt, is er geen doos meer te vinden!

Gelukkig schieten wij daar ook ter hulp! Je kan als koper of verkoper 5 gratis verhuisdozen komen ophalen in ons kantoor.

Contacteer ons per mail of telefonisch om een moment af te spreken.

Gratis verhuiswagen

Om het verhuizen alvast wat makkelijker te maken, kunt u als koper of verkoper gebruik maken van een praktische verhuiswagen.

Administratie

Na de verkoop krijg je van ons een documentatiebox met daarin alle documenten en een USB-stick waarop je de overnamedocumenten, foto's, bijlagen,.. terug vindt.


WIJ SPONSOREN!

Aangezien velen van ons opgegroeid zijn in Zelzate en omliggende gemeenten sponsoren we al enkele jaren de Katse Feesten. Het is altijd een gezellige bijeenkomst met verschillende optredens, feestjes, vuurwerk, comedy, etc. 

Een jaarlijks terugkerend volksfeest in Boekhoute, het vissersdorp zonder haven, zijn de gîrnaertfeesten. Het toppunt is sinds de start de Gîrnaertstoet op zondagmiddag.
Van heinde en ver komt men kijken naar deze vermaarde stoet, die steeds een 2-tal uur duurt en waarin “de gîrnaert” (=garnaal) centraal staat.

Met plezier sponsoren wij ook lokale initiatieven en verenigingen in onze regio.

sponsoring Gent Zelzate Assenede Gavere

Welkom bij ERA Ryckaert

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Ryckaert