ERA Open Huizen Dag

Verkoop/vind je huis op één dag

De ERA Open Huizen Dag die ERA meerdere malen per jaar in het hele land organiseert, is een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken waarin ze interesse hebben. ERA Vastgoed Ryckaert zet alles op alles om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn dan ook het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA makelaars.

Edities 2023:

  • zaterdag 11 maart
  • zaterdag 10 juni
  • zaterdag 23 september
  • zaterdag 2 december

Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, websiteberichten en sociale media advertenties worden aangevuld met onder meer regionale mailings en folders. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

Laten kijken doet verkopen.

Voor jou als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Een deelname aan de ERA Open Huizen Dag kost niets extra, maar is één van die vele dienstverleningen die door jouw ERA makelaar wordt aangeboden.

Zelf kijken doet kopen. 

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

ERA Open Huizen Dag - ERA Vastgoed Ryckaert in Gent, Zelzate en Eeklo

Interesse in de volgende Open Huizen Dag? Geef ons een seintje via ryckaert@era.be of schrijf hier in.

 

Welkom bij ERA Ryckaert

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Ryckaert