Verkopen

Klik op onderstaand kantoor om ze telefonisch, per mail of fysiek te raadplegen

WAAROM VERKOPEN MET ERA ONE? 

Gratis schatting in regio Antwerpen?

Verkopen tegen de beste prijs

Welke verkoper wenst nu niet de beste prijs uit zijn of haar eigendom te halen eens het besluit er is te verkopen? Dat beseffen we bij ERA ONE als geen ander. Vandaar dat we dit ook grondig aanpakken.

Aan de hand van de door ERA ontwikkelde Vergelijkende Marktanalyse en het ERA Schattingsverslag zijn we in staat om de meest correcte waarde te bepalen en ons toe te leggen op de troeven van uw eigendom. Dit vertaalt zich dan ook in een snellere verkoop aan de best mogelijke prijs.  Benieuwd hoe wij dit aanpakken? 

Dossierkennis

Een eigendom verkopen daar komt vaak meer bij kijken dan je zou denken. Bij ERA ONE zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Alles begint bij een goed voorbereid dossier, enkel zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier worden afgehandeld. 

Eenmaal we de koper hebben gevonden voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij regelen alles! Van het opstellen van de verkoopovereenkomst tot het begeleiden bij de akte

Ontzorging en correctheid in vastgoed
huis  vlotter verkopen dankzij top presentatie

De eerste indruk, van cruciaal belang

Goede foto's zijn ontzettend belangrijk en dat hebben we begrepen bij ERA ONE. Elk pand verdient het om zo goed mogelijk in beeld te worden gebracht. Vandaar werken we voor al onze panden samen met een professionele vastgoedfotograaf.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor uw eigendom.

Tot slot kan ook homestyling of werken met kartonnen meubels vaak een snellere verkoop aan een betere prijs opleveren. 

De ERA buurtmailing

De buurtmailing of ERA magic is een van de offline marketingtools binnen onze service. Via deze weg laten we de buurt weten dat er iets te koop wordt gezet in hun omgeving.

Aangezien de locatie voor kandidaat kopers vaak van cruciaal belang is bij de aankoop van een onroerend goed vinden we het dan ook logisch dat de buurt kan laten weten aan potentiële nieuwe buren dat het goed wonen is dicht bij hen. Denk maar aan familie, vrienden, kennissen, ... van de buren die op zoek zijn naar hun geschikte woning of appartement.

Bij ERA kiest u zelf uw buren

Koperwachtzaal

Via de Interactieve Zoekopdrachtstoets op de ERA-website, eerdere bezoeken met ons en andere contacten geven kandidaat-kopers ons mee aan welke voorwaarden hun toekomstige woning moet voldoen. Zo bouwen we met ERA ONE een uitgebreid bestand (of wachtzaal) van potentiële kopers op die onmiddellijk geïnformeerd worden als er een nieuwe, geschikte woning op de markt komt. Eén op drie huizen of appartementen in ons aanbod wordt via die weg nog binnen de week verkocht!

Klik hier om meer info te bekomen omtrent deze online database van ERA ONE. Benieuwd hoeveel kandidaat-kopers er in onze virtuele wachtzaal uitkijken naar een woning als die van u? Klik gerust op de knop hieronder en ontdekt het direct.

Luxebrochures, drukwerk & borden

Voor ieder eigendom dat te koop wordt aangeboden wordt een luxebrochure op maat gemaakt. Dit zorgt voor een goede presentatie van uw pand met alle nodige info allemaal verzameld in een boek voor de kandidaat kopers die op bezoek komen bij uw eigendom.  Verder worden er buurtmailings van uw pand gebust, aanbodfolders verdeeld via de post en hebben we zelfs een eigen vastgoedkrant die in grote oplage doorheen de provincie Antwerpen verspreid wordt.

Dit alles loopt via een geautomatiseerd proces en aan de scherpste prijzen dankzij groepsaankopen met meer dan 100 kantoren uit het ERA netwerk. De gewonnen tijd kan hierdoor worden geïnvesteerd in het zoeken naar de juiste kandidaat koper voor uw eigendom. Dit is uiteindelijk wat u van ons verlangt.

Uw pand in de brievenbus!
Digitale totaalcampagne immo

IMMO Portals, social media & google

Het online verhaal is een manier die niet meer weg te denken is de dag van vandaag. Ook met ERA ONE zetten we hier heel hard op in. Er zijn uiteraard de immo portals die reeds lange tijd aanwezig zijn in het verkopen van vastgoed. Met ERA.BE zorgen we ervoor dat we ook naast de externe partners zelf een grote website in handen houden. Dit leidt vaak tot de meest kwalitatieve bezoeken omdat we alles in eigen beheer hebben. 

Daarnaast zijn ook Social media en Google heel belangrijk geworden. 

Comfort Garantie

De aankoop of verkoop van een huis of appartement is een van de belangrijkste beslissingen in je leven. Je wil dan ook graag een huis zonder verborgen gebreken of slechte installaties. Daarom garandeert de ERA Comfort Garantie het normaal functioneren van de vaste mechanische installaties die in de woning aanwezig zijn. 

Samen met Europ Assistance ontwikkelden we de ERA Comfort Garantie. Deze gratis waarborg dekt de werking van alle vaste mechanische installaties in je huis of appartement. Tot 16 maanden na de ondertekening van de onderhandse koopovereenkomst (compromis) sturen we zo snel mogelijk een vakman om de bestaande installaties in de woning te herstellen.

ERA verzekert de aankoop van een woning
4 maal per jaar unieke kijkdag

Open Huizen Dag

De ERA Open Huizen Dag is een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers. Zo organiseert ERA meerdere malen per jaar een ERA Open Huizen Dag, een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. Op deze zaterdagen zetten alle ERA makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

De vorige edities slaagden we erin om één op drie eigendommen te verkopen die deelnamen aan de Open Huizen Dag. Bent u de volgende? 

Netwerk

Wanneer u uw woning exclusief door ERA ONE laat verkopen, geniet u het voordeel dat het complete Belgische én Europese netwerk samen met ons op zoek gaat en dat kandidaat-kopers van over heel het land binnenstromen. Dankzij een gespecialiseerd ERA CRM pakket wisselen wij bij ERA ONE elke dag ons aanbod uit met onze collegamakelaars, wat zich vertaalt in dagelijkse "Marriages" tussen uw woning en onze Koperwachtzaal. Een hele geruststelling dat u er niet alleen voor staat.

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat ERA meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 13 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars.

Vastgoed en Immo netwerk België
Rapportering over snelle verkoop ERA ONE

Rapportering & verkoopverslag

Niets in de mouwen, alles op papier. Wanneer u uw vastgoed door ERA laat verkopen, mag u zeker zijn: uw makelaar doet zijn uiterste best om er een nieuwe eigenaar voor te zoeken. U kunt die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvangt u een punctueel verslag van alle acties die de makelaar voor u ondernomen heeft: de publiciteit die hij/zij voor uw woning heeft gemaakt; het aantal bezoekers van uw woning op de ERA website, en het moment waarop; het aantal bezoekers en geïnteresseerden dat uw vastgoed met uw makelaar bezocht en wanneer. U krijgt het allemaal op papier en op tijd.

Ook na ieder bezoek mag u een mail verwachten waarin een gedetailleerd verslag terug te vinden is hoe de afspraak geweest. Ook de volgende actie van uw verkoper staat hierin zodat u op de hoogte blijft van uw eigendom. 

In welke regio's hebben we lokale vastgoedexpertise?

 

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN VAN ONS?

 

10 Tevreden klanten per week

ERA ONE, dat is 25 jaar ervaring in omgaan met panden die al even uniek zijn als de verhalen van de bewoners met wie we aan tafel gaan. Bij ons wordt er geluisterd, proactief meegedacht en kan u ervan op aan dat we samen voor één doel gaan: U meer geld opbrengen dan u zelf uit uw verkoop had kunnen halen, ook na het betalen van een commissie. Onze unieke aanpak zorgt ervoor dat we doorgaans niet enkel snel, maar ook met de breedst mogelijke glimlach samen het glas kunnen heffen. We zijn trots op onze klanttevredenheidsscore van 9,4/10 & het feit dat 97% van onze klanten ons bij anderen zou aanbevelen! Bedankt!

 

CONTACTEER ONS NU VIA ONDERSTAAND INVULFORMULIER OF VIND ONS NUMMER HIERBOVEN TERUG VOOR EEN DIRECT CONTACT