ERA OPEN HUIZEN DAG

WELKOM OP DE GROOTSTE VASTGOEDKIJKDAG VAN DE PROVINCIE ANTWERPEN!

ERA ONE organiseert samen met de rest van het ERA netwerk jaarlijks 4 momenten waarop we in totaal meer dan 1000 woningen gelijktijdig openstellen.

Voor Kandidaat kopers biedt deze formule het voordeel dat er zonder afspraak meerdere klassewoningen na elkaar bezichtigd kunnen worden. En dat er dus aan snelheid en efficiëntie gewonnen wordt!

Deelnemende verkopers genieten dan weer van een unieke marketingcampagne die leidt tot vele duizenden bezoekers en dus, de grootste kans op een bod en verkoop! Het is niet voor niets dat gemiddeld 1 op 3 deelnemende panden de dag zelf verkocht worden!

event ter plaatse

Uw droomwoning? Zo gevonden.

Onze woningen bezoeken op ERA Open Huizen Dag? Dat is een belevenis! Zowel kopers als eigenaars zullen merken dat ERA ONE het onderste uit de kan haalt om de dag niet enkel met de nodige professionaliteit maar vooral ook een stevige portie plezier te omkaderen. Laat u verrassen op hét kijkmoment van Vlaanderen, en wie weet bent u onze volgende tevreden klant?

WIL U MET UW HUIS OF APPARTEMENT DEELNEMEN AAN DE VOLGENDE ERA OPEN HUIZEN DAG?

Laat uw gegevens hier achter en één van onze makelaars zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Uw huis optimaal belicht

Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, advertenties op sociale media en websiteberichten worden aangevuld met regionale mailings en folders. Op deze manier krijgt deze dag meer publiciteit, wat leidt tot meer opengestelde panden en meer bezoekers. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een deskundige rondleiding.

bezoek ons op de volgende OHD