Open Huizen Dag

Zet uw woning in de kijker op ERA Open Huizen Dag


Driemaal per jaar vindt de nationale ERA Open Huizendag plaats. Hèt moment bij uitstek waarop alle ERA-immomakelaars doorheen België de deuren openen van appartementen en huizen uit het aanbod. Ook wij zijn elke keer van de partij met huizen te koop in Hasselt, Zonhoven en Herk-De-Stad. Maar welke voordelen biedt dit juist? Een overzicht.

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers

Potentiële kopers kunnen tijdens deze zaterdag alle huizen en appartementen te koop die hun interesse opwekken vrijblijvend en zonder afspraak bezoeken. De bezoekuren worden telkens enkele weken op voorhand aangekondigd zodat zij zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden

Een mooie opportuniteit voor vele verkopers

Als verkoper van een pand, verzekeren we u dat wij in de periode voor de Open Huizen Dag een opvallende online reclamecampagne lanceren, waarvan elke deelnemende woning mee geniet. De Open Huizen Dag verlaagt immers de drempel om kopers over de vloer te krijgen en biedt een serieuze kans op resultaat. Zo vond een kwart van de woningen tijdens vorige Open Huizen Dagen een nieuwe eigenaar.


Benieuwd wat ons actueel aanbod voor u in petto heeft?

Welkom bij ERA Nobis

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Nobis