Home | ERA Mariage

ERA Mariage

Verliefd, verloofd, verkocht!  Als netwerk biedt ERA een unieke service om uw vastgoed te ‘koppelen’ aan geïnteresseerde potentiële kopers. Deze dienstverlening kreeg de passende naam ‘Mariage’.

Dit volledig automatische systeem toetst het vastgoedaanbod aan de woonwensen van potentiële kopers in de ERA database en brengt hen onmiddellijk op de hoogte. Misschien wordt het wel liefde op het eerste gezicht!

Het ERA netwerk beschikt over een enorme database. Daar zit niet alleen het volledige vastgoedaanbod van ERA makelaars in maar ook de specifieke wooneisen van mensen die op zoek zijn naar een woning.

ERA ontwikkelde het unieke systeem Mariage om aanbod en wensen aan elkaar te linken. Dat gebeurt helemaal geautomatiseerd, elke dag opnieuw. Wanneer Mariage in de database onroerend goed vindt dat beantwoordt aan bepaalde behoeften, wordt de kandidaat-koper meteen via e-mail of de post verwittigd. Het Mariagesysteem ondersteunt de inzet van de ERA makelaar en het bewijst dat ERA vér gaat voor uw verkoop:

  • ERA gaat actief op zoek naar mogelijke kopers.
  • ERA brengt kopers en verkopers automatisch bij elkaar.
  • Dankzij het netwerk zoeken alle ERA makelaars mee.
  • Mariage zoekt naar de perfecte match tussen aanbod en wensen. 
    Met de beste kans op een geslaagd ‘huwelijk’.

Is dit pand niet iets voor jou?