ERA Open Huizen Dag

Een warme welkom voor duizenden kandidaat-kopers

ERA Open Huizen Dag? Dat zijn duizenden bezoekers overheen Vlaanderen, een belevenis dankzij honderden woningen die tegelijk opengesteld worden, het grootste open Huizen event van het land, met aan het eind ... 1 op 3 deelnemende verkopers die een fles champagne mogen ontkurken.

Uw woning extra in de kijker

ERA zet alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Vóór elke ERA Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, pers-, sociale media- en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings en folders.

1 op 3 woningen raakt verkocht tijdens de ERA Open Huizen Dag

Voor u als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar uw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een derde van de deelnemende woningen vinden we dankzij de Open Huizen Dag een koper. Schrijf hier in.

Meerdere woningen op 1 dag bezoeken

Potentiële kopers stellen het op prijs dat ze van thuis uit kunnen kiezen uit veel woningen, en vervolgens persoonlijk (maar niet verplicht) hun selectie aan hun wensen kunnen toetsen. Op deze manier kunt u als koper  veel tijd besparen, en vervolgens kunt u meerdere huizen bezoeken op dezelfde dag. ERA Janssens & Janssens heeft hiervoor een handige planner beschikbaar, wie deze graag zou ontvangen kan dit per mail aanvragen.

Uw huis verkocht op één dag

Een ondersteunende en tot in de puntjes georganiseerde reclamecampagne

Met behulp van het ERA-netwerk kan elk kantoor zijn best doen om het evenement ERA Open Dag tot een succes te maken. Een goede voorbereiding is het begin van dit resultaat.

Uw huis wordt symbolisch op de rode loper geplaatst en de huiskamers van honderden kandidaat-kopers ingerold. Onze in het oog springende reclamecampagnes zijn onder meer Google-reclamecampagnes, nationale bijlagen in de krant Het Laatste Nieuws, online banneradvertenties op HLN.be, nationale radiospots, tal van nieuwsartikelen, Facebook- en Instagram-posts. Dit wordt verder aangevuld door regionale e-mails te sturen naar honderden potentiële kopers via ons klantenbestand en onze folders. ERA Janssens & Janssens doen hun best om uw huis zo snel mogelijk te verkopen.

Huis verkopen dankzij ERA OHD - reclamecampagne

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? 

Laat uw gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en u krijgt een seintje van ons!

huis verkopen dankzij ERA OHD