SCHATTING VAN JE EIGENDOM

Als verkoper wenst u uiteraard de beste prijs voor uw woning te krijgen als u wenst te verkopen. Bij ERA Innova beseffen we heel goed dat dit geen natte vinger werk is. We voeren een plaatsbezoek uit waarbij we eerst en vooral luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Ook geven we je een overzicht van wat de markt gemiddeld biedt voor een eigendom met dezelfde karakteristieken

vlot-verkopen-dankzij-correcte-waardebepaling

VOLLEDIGE MARKTANALYSE

Via de Vergelijkende Marktanalyse en het ERA schattingsverslag kunnen een correcte waarde bepalen. Met als resultaat een gemiddelde verkoop aan 96% van de vraagprijs. In Vlaanderen is dit voor een gemiddeld immokantoor slechts 84%! We verkopen dan ook 1 op 2 van onze panden binnen de maand, 3 op 4 binnen de 3 maanden!

Wist je dat... KULeuven elk jaar gebruik maakt van de ERA database om haar Belgische vastgoedstudie naar prijsevoluties te voeren? Na 25 jaar staat ERA als marktleider uniek geplaatst om je de juiste ondersteuning van jouw vastgoedproject te geven.

schatting-van-vastgoed

ERA VERKOOPOPDRACHT STAAT VOOR TOTALE ONTZORGING

Een eigendom verkopen, is minder evident dan je zou denken. Bij ERA Innova zorgen we ervoor dat alle documenten aanwezig zijn bij de opstart. Een goed voorbereid dossier is essentieel, alleen zo kan een dossier op een correcte, transparante en vlotte manier afgehandeld worden. 

Zodra we de koper gevonden hebben voor je woning, appartement, garage, ... kan je ook op beide oren slapen wat betreft de papiermolen. Wij zorgen voor alles! Van het opstellen van compromis tot het begeleiden bij akte.

vastgoedmakelaar-Beersel

PANDPRESENTATIE

Online heb Je maar 3 seconden om een wauw-gevoel te creëren bij een potentiële koper. Onze makelaars zijn echte meesters in de sterktes van jouw woning te accentueren. We geven jouw pand de aandacht die het verdient verdient . Voor al onze panden werken we samen met een professionele vastgoedfotograaf. Indien nodig voorzien we vastgoedstyling of bij lege panden bemeubelen we met (kartonnen) modelsets.

Naast fotografie is er ook de mogelijkheid om via een virtual tour de ultieme online bezichtiging aan te bieden voor jouw eigendom.

immo makelaar vastgoed

HOE TEVREDEN ZIJN ONZE KLANTEN?

Een glimlach zegt zo veel meer dan woorden...

Ontdek waarom ERA Innova een gemiddelde klanttevredenheid van 9.9/10 behaalt en wat anderen over ons zeggen.

ERA KOPERWACHTZAAL

ERA Innova maakt deel uit van het grootste Belgische vastgoednetwerk. We hebben duizenden ingeschreven zoekenden die wachten op ons teken om hun droomwoning te bezoeken. Deze nationale matching betekent dat 1 op 2 panden verkocht wordt binnen de maand. 37 % zelf voor ze online komen.

Zelf ook op zoek? Laat hier jouw wensen na en je ontvangt jouw nieuwe droomwoning binnenkort misschien reeds in jouw mailbox!

immo-zoekenden-voor-uw-eigendom

UNIEKE ERA MARKETING

Via ERA verkopen, dan kies je voor een rode loper die van jouw pand recht in de woonkamer van honderden potentiële kopers leidt. We zetten maximaal in op online én offline media en garanderen dat jouw eigendom doelgericht en volgens de meest moderne marketingtechnieken in de markt gezet wordt.

Vraag je je af waarom je zou betalen voor een makelaar? Los van de ERA verkoopsaanpak die automatisch tot een hoger bod van de kandidaat-koper leidt, vind je hieronder wellicht het meest overtuigende argument van onze meerwaarde.

vlotte verkoop van vastgoed

UNIEKE ERA TROEVEN

Vraag je je als verkoper nog steeds afvraagt wat ERA Innova in huis heeft dat een ander makelaar uit de regio niet biedt? 

Om niet met het cliché van "Topkwaliteit" te antwoorden, doen we via de knop hieronder een poging om jouw laatste twijfels weg te nemen.

uniek-als-makelaar-merksem

DE WEG NAAR "VERKOCHT"

Bij ERA Innova spelen we steeds open kaart. Wanneer je jouw vastgoed door ERA Innova laat verkopen, mag je zeker zijn dat jouw makelaar zijn uiterste best doet om er een nieuwe eigenaar voor je woning te zoeken. Je kan die inspanningen op de voet volgen. Tenminste eenmaal per maand ontvang je een punctueel verslag van alle acties die we voor jou ondernomen hebben.

Bezoeken bij u thuis gebeuren steeds met een warme, persoonlijke touch, onderhandelingen met kandidaat-kopers met de hoogste integriteit.

En dan is het zover! De compromis wordt getekend en een nieuw hoofdstuk in jouw leven kan beginnen.

immo-Beersel

WAAROM VERKOPEN MET ERA INNOVA?

Een huisappartement of grond verkopen is altijd ook iets waardevols verkopen. Je hebt er belangrijke momenten meegemaakt, wat een afscheid niet evident maakt.

Als het tijd is voor een nieuw verhaal ben je bij ons aan het juiste adres! Vertrouw op ERA Innova, jouw immokantoor en vastgoedmakelaar die echt luistert en je het juiste advies geeft bij al je vragen rond immo

Contacteer ons voor een gratis waardebepaling en ontdek het verschil van de ERA aanpak.

ERA Innova is uw expert van de regio en is actief in de volgende gemeentes: Beersel (1650)Lot (1651)Alsemberg (1652)Dworp (1653)Huizingen (1654), Halle (1500), Buizingen (1501), Lembeek (1502)Sint-Genesius-Rode (1640)Linkebeek (1630)Drogenbos (1620) & Sint-Pieters-Leeuw (1600).

Wat kunnen we voor je doen?

  • Verkoop van woningen, appartementen en gronden
  • Verhuur van woningen, appartementen en gronden
  • Waardebepalingen
  • Verkavelingen
  • Stedenbouwkundige attesten

Als  vastgoedmakelaar binnen het grote ERA-netwerk hebben we een uitgebreid en strategisch marketingprogramma. We kunnen je woning dus via verschillende communicatiekanalen promoten. Met behulp van onze unieke ERA-verkoopstroeven gaan wij veel verder voor jouw woning dan andere immomakelaars. Wij zorgen ook voor een blijvende service met opvolging op regelmatige basis.