ERA Open Huizen Dag

Telt u ook af naar zaterdag 10 juni 2017...

Meerdere malen per jaar organiseert ERA de ERA Open Huizen Dag over het hele land. Op deze zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. De vorige edities waren zo succesvol dat de Open Huizen Dag inmiddels zelfs is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap.

... als verkoper?

Indien u uw huis wenst te verkopen, lichten wij u graag de werkwijze van ons kantoor toe en voeren we een vrijblijvende waardebepaling uit. Nadien zoeken wij voor u een geschikt moment op de ERA Open Huizen Dag om uw pand open te stellen voor potentiële kopers. Bent u reeds met ons in zee gegaan? Dan kan u ook onmiddellijk deelnemen met uw woning.

Schrijf uw woning in

... als koper?

Gebruik deze zaterdag om alle huizen te bezoeken die uw interesse opwekken! Kom gerust vrijblijvend en zonder afspraak langs in meerdere panden op zoek naar uw nieuwe thuis. Kijk in ons aanbod om de juiste bezoekuren van de deelnemende panden te weten te komen. 

Ontdek welke huizen deelnemen in Grimbergen en omstreken


ERA Openhuizendag samengevat

  • een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers die zonder afspraak meerdere woningen kunnen bezoeken.
  • verschillende geïnteresseerden komen op één dag over de vloer, met een serieuze kans op resultaat.
  • potentiële kopers kunnen thuis reeds een keuze maken uit het aanbod en onmiddellijk de selectie vrijblijvend aan hun wensen toetsen.
  • vindt 3 keer per jaar plaats voor zoveel mogelijk woningen binnen het ERA-netwerk.
  • vóór elke Openhuizendag wordt er een opvallende reclamecampagne gelanceerd die bestaat uit een mix van: nationale radiospots, persberichten, websiteberichten, regionale mailings en folders waarvan uw woning mee geniet.

Nog steeds niet overtuigd? 

Contacteer ons voor meer informatie

era immo toye grimbergen open huizen dag

Welkom bij ERA Immo Toye

Kopen of verkopen?
De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.
U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Immo Toye