ERA OPEN HUIZEN DAG

ERA Open Huizen Dag

Het grootste Open Huizen Event van het land

Tijdens de ERA Open Huizen Dag zetten alle ERA makelaars de deuren open van zo veel mogelijk eigendommen (woningen, appartementen, opbrengsteigendommen, …) uit hun aanbod en bezoeken duizenden mensen doorheen Vlaanderen hun droomwoning of investeringsvastgoed. Met als resultaat dat 1 op de 3 eigendommen succesvol worden verkocht.

Het succes van de ERA Open Huizen Dagen

Het succes van deze ERA Open Huizen Dagen is te danken aan een goede voorbereiding en een professionele samenwerking tussen alle ERA makelaars. Voor elke eigendom zetten we een opvallende reclamecampagne op, waarbij overkoepelende nationale radiospots, pers-, sociale media- en websiteberichten worden aangevuld met onder meer folders en regionale mailing. Op de dag zelf krijgen de bezoekers een warm onthaal en een professionele rondleiding.

Lage drempel naar uw woning – 1 op 3 deelnemende eigendommen worden verkocht

Voor de verkoper is de ERA Open Huizen Dag de ideale manier om de drempel naar zijn eigendom te verlagen, verschillende geïnteresseerden komen op één dag over de vloer. Eén bezoek zegt meer den honderden foto’s, dit zien we ook in de resultaten. Schrijf hier in.

Meerdere woningen op 1 dag bezoeken

Door het bezoeken van meerdere woningen op één dag spaar je als koper heel wat tijd uit. Potentiële kopers kunnen een keuze maken uit een groot aantal eigendommen. Ze gaan daarna de geschikte woningen persoonlijk bezoeken.

Een ondersteunende en tot in de puntjes georganiseerde reclamecampagne

Dankzij het ERA netwerk kan ieder individueel kantoor alles op alles zetten om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het begin van dit resultaat.

Uw eigendom wordt figuurlijk op een rode loper gezet en in de woonkamer van honderden kandidaat-kopers gerold.  Onze opvallende reclamecampagnes omvatten Google campagnes, een nationale bijlage in de krant Het Laatste Nieuws, een online banner campagne op HLN.be, nationale radiospots, talloze persartikels, Facebook & Instagram posts. Dit wordt verder nog aangevuld met regionele mailings naar honderden kandidaat-kopers uit ons klantenbestand en folders. ERA Esperanza haalt alles uit de kast om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? 

Laat uw gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en u krijgt een seintje van ons!

Uw huis verkopen op één dag ERA OPENHUIZENDAG Ninove