ERA Open Huizen Dag

ERA Open Huizen Dag: het event waar kandidaat-kopers en verkopers elkaar ontmoeten


Drie keer per jaar organiseert het nationale ERA-netwerk de ERA Open Huizen Dag. Op deze dagen zetten alle Belgische ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Ook onze immokantoren in Beernem en Oostkamp zijn van de partij op zaterdag 30 maart 2019. Maar wat houdt zo'n dag eigenlijk in?

Selecteer hier uw situatie: U plant een woning te verkopen / U plant een woning te kopen


 

Verkoop uw huis in Oostkamp of Beernem met gemak

Een ERA Open Huizen Dag is de uitstekende manier om uw woning aan de man te brengen bij kandidaat-kopers. Met een deelname aan dit evenement, stelt u namelijk uw huis of appartement open aan tientallen kandidaat-kopers uit regio Oostkamp en daarbuiten. Compleet zonder afspraak of verplichtingen, waardoor kandidaat-kopers sneller geneigd zijn om uw woning te bezoeken en vragen te stellen. 

Een ware succesformule

De ERA Open Huizen Dag vormt binnen het Belgische vastgoedlandschap al jaren een echte succesformule. Zo werden, tijdens de vorige editie, maar liefst 7 op de 10 van de deelnemende woningen succesvol verkocht binnen de twee maanden. Dankzij de nationale publiciteitscampagne, die ondersteund wordt door een regionale campagne, vond 13% van dit aanbod zelfs al een eigenaar vòòr het event. Kortom, door een deelname aan de ERA Open Huizen Dag bent u verzekerd van een vlotte verkoop. 

ERA Open Huizen Dag Oostkamp - ERA Dumon

Bezoek alle huizen die u interesseren op één dag 

Gebruik deze zaterdag om alle huizen vrijblijvend (en zonder afspraak) te bezoeken die uw interesse opwekken. Welke huizen er wanneer deelnemen, wordt vooraf aangekondigd op onze Facebookpagina. Like dus zeker onze pagina om op de hoogte gehouden te blijven! Bekijk alle huizen en appartementen te koop die deelnemen aan de Open Huizen Dag van ERA Dumon.

ERA Openhuizendag samengevat

  • een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers die zonder afspraak meerdere woningen kunnen bezoeken.
  • verschillende geïnteresseerden komen op één dag over de vloer, met een serieuze kans op resultaat.
  • potentiële kopers kunnen thuis reeds een keuze maken uit het aanbod en onmiddellijk de selectie vrijblijvend aan hun wensen toetsen.
  • vindt 3 keer per jaar plaats voor zoveel mogelijk woningen binnen het ERA-netwerk.
  • vóór elke Openhuizendag wordt er een opvallende reclamecampagne gelanceerd die bestaat uit een mix van: nationale radiospots, persberichten, websiteberichten, regionale mailings en folders waarvan uw woning mee geniet.

Contacteer ons voor meer informatie

Welkom bij ERA Dumon

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA Dumon