ERA Open Huizen Dag

Verkoop uw woning op 1 dag

ERA organiseert 4 keer per jaar een nationale ERA Open Huizen Dag. Ontvang meerdere potentiële kopers op één dag en verkoop zo uw eigendom sneller. 
Wilt u deelnemen en uw huis openstellen voor een groot publiek?

immomakelaar halen

Waarom nemen zoveel kopers deel aan de ERA Open Huizen Dag?

Dit jaar wordt de ERA Open Huizen Dag maar liefst 4 keer georganiseerd. Elke editie trekt almaar meer bezoekers aan! Bijna 1 op 3 van de deelnemende woningen vindt door de ERA Open Huizen Dag een nieuwe koper.

Wat is de reden van het steeds toenemende succes?

  • Veel meer dan zomaar een 'open deur'

In de vastgoedwereld blijft ERA als pionier het verschil maken. Omdat alle ERA-makelaars nauw samenwerken, zijn kopers niet beperkt tot de paar gemeenten die een 'gewone' makelaar bewerkt. Daardoor kunnen ze profiteren van het ruime aanbod van het ERA-netwerk.

  • Uw bezoekplanning kan snel en eenvoudig

ERA.be is de perfecte gids om uw route te plannen voor de ERA Open Huizen Dag. Op era.be duidt u simpelweg uw gemeente(n) naar keuze aan, u vinkt de 'Open Huizen Dag' aan en meteen verschijnen de bezoekuren per woning uit die gemeente(n). Uw persoonlijk bezoekplan opstellen kan zo snel en eenvoudig. U start om 9u30 met woning A, om 11u30 vertrekt u naar woning B, enzovoort. Op één dag vergelijkt u zoveel panden als u maar wilt!

  • Professionele rondleiding

Ook tijdens de ERA Open Huizen Dag kan u rekenen op een vakkundige rondleiding en professioneel advies van onze ERA-makelaars.

 

In 2022 vinden de ERA Open Huizen Dagen plaats op 12 maart, 11 juni, 24 september en 3 december!

makelaar diest

Waarom nemen zoveel verkopers deel aan de ERA Open Huizen Dag?

  • ERA voert een nationale publiciteitscampagne

De ERA Open Huizen Dagen worden ruim op voorhand aangekondigd in zowel plaatselijke als nationale publiciteitscampagnes. Zo kunnen verkopers hun woning op tijd inschrijven voor de ERA Open Huizen Dag en genieten van een grondige voorbereiding door de ERA-makelaars. Uiteraard houden we ook de meer dan 30.000 kandidaat-kopers in ons bestand op de hoogte. Daardoor krijgen de huizen en appartementen meer zichtbaarheid en komen er meer bezoekers over de vloer.

  • Meer interesse voor de deelnemende woning

Op één dag meerdere kandidaat-kopers over de vloer krijgen, bevordert het beslissingsproces en stimuleert de kandidaat-kopers om een aantrekkelijk bod uit te brengen om hun droomwoning niet aan hun neus voorbij te laten gaan. Dit zorgt voor een snellere verkoop. Voor 1 op de 3 van de deelnemende woningen vinden we een koper dankzij de ERA Open Huizen Dag. We zetten alles op alles om van de ERA Open Huizen Dag een succes te maken.

Welkom bij ERA De Piramide

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA De Piramide