ERA Open Huizen Dag

Waarom nemen zoveel KOPERS deel aan de ERA Open Huizen Dag?

Dit jaar wordt de ERA Open Huizen Dag maar liefst  4 keer georganiseerd. Elke editie trekt almaar meer bezoekers aan! Bijna 1 op 3 van de deelnemende woningen vindt door de ERA Open Huizen Dag een nieuwe koper.

Wat is de reden van het steeds toenemende succes?

1. Veel meer dan zomaar een 'open deur'

In de vastgoedwereld blijft ERA als pionier het verschil maken. Omdat alle ERA- makelaars nauw samenwerken, zijn kopers niet beperkt tot de paar gemeenten die een 'gewone' makelaar bewerkt. Daardoor kunnen ze profiteren van het ruime aanbod van het ERA- netwerk.

2. Jouw bezoekplanning kan snel en eenvoudig

ERA.be is de perfecte gids om je route te plannen voor de ERA Open Huizen Dag. Op era.be duid je simpelweg de gemeente(n) van je keuze aan, je vinkt de 'Open Huizen Dag' aan en meteen verschijnen de bezoekuren per woning uit die gemeente(n). Je persoonlijk bezoekplan opstellen kan zo snel en eenvoudig. Je start om 9u30 met woning A, van daar gaat het om 11u30 naar woning B enzovoort. Op één dag vergelijk je zoveel panden als je maar wil!

3. Professionele rondleiding

Ook tijdens de ERA Open Huizen Dag kan je rekenen op een vakkundige rondleiding en professioneel advies van onze ERA- makelaars.

 

De data van de 4 ERA Open Huizen Dagen in 2020 zijn 7 maart, 6 juni, 12 september en 5 december!

Waarom nemen zoveel VERKOPERS deel aan de ERA Open Huizen Dag?

1. Correcte waardebepaling

Onze ERA- makelaars zijn ervoor gekend dat ze samen met de verkoper de verkoopprijs op een correcte manier opstellen, aan de hand van een professionele en gedetailleerde waardebepaling op basis van een grondige vergelijkende marktanalyse.

2. ERA voert een nationale publiciteitscampagne

De ERA Open Huizen Dagen worden ruim op voorhand aangekondigd in zowel plaatselijke als nationale publiciteitscampagnes. Zo kunnen verkopers hun woning op tijd inschrijven voor deze ERA Open Huizen Dag en genieten van een grondige voorbereiding door de ERA- makelaars. Uiteraard houden we ook de meer dan 30.000 kandidaat-kopers in ons bestand op de hoogte. Daardoor krijgen de huizen en appartementen meer zichtbaarheid en komer er meer bezoekers over de vloer.

3. Meer interesse voor de deelnemende woning

Op één dag meerdere kandidaat- kopers over de vloer krijgen, bevordert het beslissingsproces en stimuleert de kandidaat-kopers om een aantrekkelijk bod uit te brengen om hun droomwoning niet aan hun neus voorbij te laten gaan. Dit zorgt voor een snellere verkoop. Voor 1 op de 3 van de deelnemende woningen vinden we een koper dankzij de ERA Open Huizen Dag. We zetten alles op alles om van de ERA Open Huizen Dag een succes te maken.

Welkom bij ERA De Piramide

Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. 
U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. 
Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect.

Panden in de kijker van ERA De Piramide