ERA Open Huizen dag

Een warm welkom voor duizenden kandidaat-kopers tijdens onze ERA Open Huizen Dag!

ERA Dauwe maakt deel uit van het nationale ERA netwerk en één van de belangrijkste voordelen is dat we daardoor kunnen rekenen op de organisatie van de ERA Open Huizen Dag. Die organiseert ERA meerdere malen per jaar en is ondertussen een vaste waarde in het Belgische immobiliënlandschap. 

Op deze vier zaterdagen zetten alle ERA-makelaars tegelijk de deuren open van zoveel mogelijk woningen uit hun aanbod. Zo kunnen potentiële kopers zonder afspraak meerdere woningen bezoeken die hun interesse wegdragen.

In Zottegem, Herzele en omgeving kan je op die dagen extra rekenen op het team van ERA Dauwe. ‘Extra’, want ook alle andere dagen van het jaar staan we natuurlijk paraat. Tijdens de ERA Open Huizen Dag stellen kandidaat-kopers een eigen programma samen, bezoeken mogelijk panden die hun interesse wekken en de ervaring leert dat we vervolgens vaak richting een succesvolle vastgoedtransactie evolueren.

Tot in de puntjes georganiseerd

ERA Dauwe zet samen met alle collega’s alles op alles om van de Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is het halve werk. De evenementen zijn het resultaat van een hechte, professionele samenwerking tussen alle ERA-makelaars. Vóór elke Open Huizen Dag zetten we een opvallende reclamecampagne op touw, waarbij nationale radiospots, persberichten, en websiteberichten worden aangevuld met o.m. regionale mailings, online marketing en folders.

Op de dag zelf krijgen de bezoekers in Zottegem en Herzele een warm onthaal en een deskundige rondleiding van de makelaars van ERA Dauwe.

Laten kijken doet verkopen

Voor jou, als verkoper, is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen

Potentiële kopers waarderen dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? 

Laat je gegevens achter door op de knop hieronder te klikken en je krijgt een seintje van ons!

Panden in de kijker van ERA Dauwe Vastgoed