ERA Open Huizen Dag

De snelste verkoop aan de beste prijs

Laten kijken doet verkopen

Voor jou als verkoper is de ERA Open Huizen Dag de geknipte manier om de drempel naar jouw woning te verlagen en verschillende geïnteresseerden op één dag over de vloer te krijgen. Met een serieuze kans op resultaat: voor een kwart van de deelnemende woningen vinden we dankzij de ERA Open Huizen Dag een koper.

Zelf kijken doet kopen

Potentiële kopers waarderen dan weer dat ze thuis een keuze kunnen maken uit een aantal woningen en die selectie daarna persoonlijk, maar vrijblijvend aan hun wensen kunnen toetsen.

Interesse in de volgende ERA Open Huizen Dag? Geef je e-mailadres door aan jouw ERA makelaar en je krijgt een seintje.

Een ondersteunende en georganiseerde reclamecampagne

Dankzij het ERA netwerk kan ieder kantoor alles op alles zetten om van de ERA Open Huizen Dagen een succes te maken. Een degelijke voorbereiding is immers het halve werk.

Uw woning wordt figuurlijk op een rode loper gezet en in de woonkamer van honderden kanidaat-kopers gerold.  Onze opvallende reclamecampagnes omvatten Google campagnes, nationale bijlages in de krant Het Laatste Nieuws, een online banner campagne op HLN.be, nationale radiospots, talloze persartikels, Facebook Instagram posts. Dit wordt verder nog aangevuld met regionale mailings naar honderden kandidaat-kopers uit ons klantenbestand en folders. We halen alles uit de kast om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen.

Huis snel verkopen Hoeselt

Panden in de kijker van ERA Connect