ERA Open Huizen Dag

3 keer per jaar organiseren we met het ganse Belgische ERA Netwerk een ERA Open Huizen Dag. We kunnen met trots meedelen dat dit steeds een groot succes is en dat we telkens opnieuw een mooi resultaat halen.

ERA open huizen dag, ERA Becue, Immo Kortrijk, Immo Zwevegem, huis Verkopen

Hoe gaat het in zijn werk? De deuren van de deelnemende woningen worden allemaal op dezelfde dag open gezet voor de kandidaat kopers. Zij kunnen langs komen zonder voorafgaand een afspraak te maken en kunnen dus op 1 dag een maximum aantal huizen bezoeken. Dit is met andere woorden een win-win situatie. De kopers kunnen op een efficiënte manier veel huizen bezoeken en de verkopers krijgen op 1 dag zo veel mogelijk geïnteresseerden over de vloer. 

De campagne is steeds een succes en dit komt onderandere omdat we met het ganse netwerk samenwerken om de ERA Open Huizen Dag zoveel mogelijk in het daglicht te plaatsen. Zo is het geen kleine regionale opendeurdag van een plaatselijke makelaar, maar is het een heus nationaal evenement! Iedereen die in die periode op zoek is naar een huis zal onze grootschalige marketingcampagne opmerken. Op deze manier hebben we dus steeds een mooie opkomst en zitten de kopers vaak tussen de bezoekers. 

Wens je deel te nemen met uw woning aan de volgende editie?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor :

056/75 57 47

becue@era.be

Welkom bij ERA Becue

Kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht.

U vindt zeker een ERA-makelaar in uw buurt.

Panden in de kijker van ERA Becue