Residentie Leoport.

1 Commerce, 41 Appartements
Adresse : Vaartstraat 6 , 3970, Leopoldsburg
Residentie Leoport: Rustig wonen aan het water met het gezellige centrum om de hoek. Een adembenemend uitzicht over de jachthaven en het kanaal.

Les avantages de ce projet

Residentie Leoport:


Uniek uitzicht én centrale ligging

In Residentie Leoport woont u in de nieuwe hotspot van Leopoldsburg rondom het kanaal en de kanaalkom. U kan een oogje in het zeil houden bij de jachthaven én genieten van een uniek uitzicht over het kanaal en op de ondergaande zon, en dat met een ligging op een boogscheut van het centrum van de gemeente. Horeca, supermarkten, scholen, openbaar vervoer en station liggen allemaal op wandelafstand.

 

Future proof en gasloos

Naast zijn hedendaagse uitstraling wordt het project gekenmerkt door een economische, duurzame, milieubewuste en comfortabele ontwikkeling. Zo zijn de appartementen energiezuinig en betaalbaar, maken we gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen en wordt er veel aandacht gespendeerd aan het verbruik binnenshuis, het minimaliseren van de CO2 uitstoot (gasloos!) en de aanleg van groene elementen (groendaken, tuinen en bomen). Elk appartement wordt uitgerust met een eigen hoog-performante lucht-water warmtepomp, die het appartement het ganse jaar door op een aangename temperatuur houdt. De geproduceerde warmte en koude wordt afgegeven via de vloer, wat resulteert in een lager energieverbruik.

 

Vloerverwarming

Voor de verwarming van Residentie Leoport wordt gekozen voor maximaal comfort dankzij de geïntegreerde vloerverwarming. De stralingswarmte geeft u steeds een behaaglijk gevoel en bovendien is dit een energiezuinige manier van verwarmen. Doordat er geen radiatoren geplaatst moeten worden, kan u de volledige ruimte van uw appartement maximaal benutten.

 

Vloerkoeling

De warmtepomp kan in de zomer omgeschakeld worden om te koelen, waardoor er water van ca. 18°C door de vloerverwarming stroomt. Hierdoor wordt uw appartement op een lagere aangename temperatuur gehouden (zogenaamde topcooling) en dat zonder koude luchtstromen, zoals bij een traditionele airco koeling.

 

PV-panelen

Elk appartement wordt voorzien van een individuele PV-installatie met minimaal 4 PV-panelen. In combinatie met de warmtepomp zullen deze uw eigen energieverbruik beperken.

 

E20 => fiscaal voordeel

Alle appartementen hebben een performante gebouwschil en zijn zeer energiezuinig; ze scoren nog béter dan de BEN-normen (BEN = bijna energie neutraal). We garanderen een E-peil van maximaal E20, waardoor u met zekerheid gedurende 5 jaar geniet van een volledige 100% vrijstelling van de onroerende voorheffing.

 

Tijdelijk verlaagd BTW-tarief 6% mogelijk

Dit project voldoet bovendien aan de eisen van de federale regering voor het tijdelijk verlaagd BTW-tarief van 6%. Indien u als koper voldoet aan de randvoorwaarden, komt u in aanmerking voor het gunsttarief van 6% i.p.v. de standaard 21%. Vraag hierover zeker informatie aan de makelaar!

De registratierechten op grond bedragen 10%.

 

Wet Breyne

De aankoop van uw nieuw appartement op plan wordt 100% gewaarborgd door een bankgarantie in het kader van de Wet Breyne, waardoor u alle zekerheid geniet.

 

Bijzonderheden

·       Uitzonderlijk uitzicht en bijzonder ruime terrassen;

·       Kwalitatieve en duurzame materialen;

·       Bij een tijdige aankoop heeft men de mogelijkheid het appartement volledig af te werken naar keuze en wens;

·       BEN streefdoel: max. E20. Men geniet gedurende 5 jaar van een vrijstelling van de onroerende voorheffing;

·       Technieken: warmtepomp, vloerverwarming, ventilatiesysteem Type C;

·       Lift aanwezig;

·       Mogelijkheid tot tijdelijk verlaagd BTW-tarief 6%.


Prijzen:

  • 2-slaapkamer appartement vanaf €214.500,- (exclusief kosten)
  • 3-slaapkamer appartement vanaf €344.500,- (exclusief kosten)
  • Penthouse/dakappartement vanaf €349.500,- (exclusief kosten)

 

Elk appartement dient aangekocht te worden samen met min. 1 ondergrondse staanplaats en berging.


Meer informatie?

Maak vrijblijvend een afspraak via ons kantoor

011 550 440 - carltournier@era.be