Project Bovelingen - Fase 2

Residentie Bovelingen is gelegen in het rustige Mechelen-Bovelingen op een 20-tal minuten van Sint-Truiden en Tongeren en kent een uitstekende verbinding met de E40 die op enkele minuten bereikbaar is.


De residentie dewelke opgericht is in een moderne pastorijstijl zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Door te kiezen voor houtskeletbouw en veel aandacht te besteden naast de luchtdichtheid aan de energiezuinigheid van de residentie door de toepassing van een warmtepomp met boiler aangedreven door zonnepanelen, ventilatietype D en vloerverwarming dewelke ook kan koelen in de zomer bekomen we hier een zeer lage energiewaarde (E-peil <20). Hierdoor bekomt de eigenaar een vrijstelling op het KI over een periode van 5 jaar.


Het project huisvest 2 halfopen woningen en 6 appartementen elk voorzien van terras en/of tuin en een carport met tuinberging met directe toegang tot de private delen. Via de achterzijde heeft men toegang tot enkele staanplaatsen. 

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *