Project Bovelingen - Fase 2

Residentie Bovelingen is gelegen in het rustige Mechelen-bovelingen op een 20-tal minuten van Sint-truiden en Tongeren en kent een uitstekende verbinding met de E40 die op enkele minuten bereikbaar is.


De residentie dewelke opgericht is in een moderne pastorijstijl zal worden afgewerkt met hoogwaardige materialen. Door te kiezen voor houtskeletbouw en veel aandacht te besteden naast de luchtdichtheid aan de energiezuinigheid van de residentie door de toepassing van een warmtepomp met boiler aangedreven door zonnepanelen, ventilatietype D en vloerverwarming dewelke ook kan koelen in de zomer bekomen we hier een zeer lage energiewaarde (E-peil <20). Hierdoor bekomt de eigenaar een vrijstelling op het KI over een periode van 5 jaar.


Het project huisvest 2 halfopen woningen en 6 appartementen elk voorzien van terras en/of tuin verdeeld over 2 fasen. De woningen en appartementen van fase 1 zijn reeds uitverkocht. De oplevering van fase 2 dewelke nog 4 appartementen huisvest is voorzien voor begin 2022

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *