Franse Bos Blok D & E

22 visiteurs ont vu ce projet au cours des 7 derniers jours.

Het project De Franse Bos in Genk is met zijn unieke bouwvorm en inplanting bijzonder vernieuwend. Het totale domein is 3 hectare groot en kan beschouwt worden als een eigen privé bos. Via een houten toegangspoort die ingebed is in een natuurstenen wand, betreedt u het domein en wordt u door een kasseiweg tot aan uw appartement geleid. Uw auto kan u parkeren in de ondergrondse garage, uw fiets in de gemeenschappelijke fietsenstalling of in uw individuele berging.


Ruimtelijke beleving

Het ontwerp van het project Franse Bos is van de hand van het gerenommeerde architectenbureau Drieskens & Dubois. Zij staan erom bekend dat zij niet alleen oog hebben voor esthetiek, maar ook voor maximaal wooncomfort én zuinig energieverbruik.


Kamers badend in licht

De grote glaspartijen en glazen borstweringen voorzien elk appartement royaal van een mooie lichtinval. Elk appartement heeft een ruim terras dat zo georiënteerd is dat u zo veel mogelijk zonlicht meepikt. In deze appartementen kunt u optimaal genieten van een ultiem buitengevoel.


Blok D & E

Het project bestaat uit momenteel uit 3 blokken, BLOK A - BLOK B & BLOK C. Deze blokken zijn volledig verkocht.

Nu is het de beurt aan uw toekomstige thuis: 54 extra appartementen in de gloednieuwe gebouwen D& E.

In symbiose met de natuur kom je hier thuis in het ultieme woongeluk.


In blok D & E hebben de nog beschikbare appartementen een oppervlakte tussen de 78m² en 126m² met terrassen tussen de 12m² en 31m². De appartementen bestaan uit één, twee of drie slaapkamers.


Neem gerust contact op voor meer informatie op het nummer 089 35 00 00 of per mail via maximmo@era.be.

Contactez l'agent immobilier

Avez-vous des questions, avez-vous besoin de plus d'informations ou souhaitez-vous prendre rendez-vous avec l'agent immobilier pour ce projet? Veuillez remplir le formulaire ci-dessous ou contacter directement l'agent immobilier.

Mobile / Téléphone *