8 Appartements
Adresse : Oppemstraat 17 , 1861, Wolvertem
Een nieuwbouwappartement dat u niet op plan hoeft te kopen maar fysiek kan bezoeken? Waar je bovendien nog je materialen kan kiezen en opgeleverd wordt bij de notariële akte? Gevonden!

Les avantages de ce projet

PROJECT ELYSION


Deze penthouse in het project Elysion, verblijfplaats van de gelukzaligen, is gelegen in het centrum van Wolvertem op nauwelijks 100 m van het Gemeenteplein. Bakker, beenhouwer, superette en vele andere winkels bevinden zich op wandelafstand. De gemeentelijke school bevindt zich op minder dan 500 m.

Op gebied van mobiliteit speelt deze locatie haar troeven uit met een bushalte en buslijnen in de richting van o.a. Grimbergen, Brussel, Merchtem en Londerzeel. Met de wagen bent u binnen een straal van 2 km zo op de A12 Antwerpen – Brussel en in de streek is de voorbije jaren een sterk netwerk van fietspaden uitgebouwd zowel recreatief als voor woon-werk verplaatsingen.

Het appartement is gelegen op de 2e verdieping in een kleinschalig project van 8 appartementen met bijhorende (ondergrondse) parking. Het terras van 16m² is Zuid-West gericht en kijkt uit over de daken van een lager gelegen stuk van Wolvertem. Wat een zicht!

Wij voorzien hier een mooie afwerking voor de keukens en het sanitair. In de leefruimte is een houtvloer voorzien en het volledige appartement wordt verwarmd via vloerverwarming waardoor de ruimtes optimaal en functioneel kunnen benut worden.


Grondaandeel onder registratierechten, BTW op constructiewaarde (6% BTW mogelijk onder voorwaarden!).

Prijzen zijn exclusief registratierechten en BTW.

Prijzen voor de parkeerplaatsen en kelders zijn op aanvraag.


Nog één appartement (2.b) TE KOOP met mogelijkheid tot aankoop onder verlaagd BTW-tarief van 6% i.p.v. 21% op het constructieaandeel in het kader van sloop en heropbouw. Tijdelijke en mogelijke besparing in kosten koper tot ruim 49.108 € onder voorwaarden.

Investir dans l'immobilier

Ce projet comprend des unités qui peuvent faire l'objet d'un investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre retour sur investissement ou contactez-nous.