Elysion

PROJECT ELYSION


Het project Elysion, verblijfplaats van de gelukzaligen, is gelegen in het centrum van Wolvertem op nauwelijks 100 m van het Gemeenteplein. Bakker, beenhouwer, superette en vele andere winkels bevinden zich op wandelafstand. De gemeentelijke school bevindt zich op minder dan 500 m.

Op gebied van mobiliteit speelt deze locatie haar troeven uit met een bushalte en buslijnen in de richting van o.a. Grimbergen, Brussel, Merchtem en Londerzeel. Met de wagen bent u binnen een straal van 2 km zo op de A12 Antwerpen – Brussel en in de streek is de voorbije jaren een sterk netwerk van fietspaden uitgebouwd zowel recreatief als voor woon-werk verplaatsingen.

Dit is een kleinschalig project van 8 appartementen met bijhorende (ondergrondse) parking. Op het kleiner appartement na, beschikken alle appartementen over een leuk georiënteerd terras. Op het gelijkvloers hebben de appartementen daarbovenop een gezellige tuin op het zuiden.

Wij voorzien hier een mooie afwerking voor de keukens en het sanitair. In de leefruimte is een houtvloer voorzien en het volledige appartement wordt verwarmd via vloerverwarming waardoor de ruimtes optimaal en functioneel kunnen benut worden.

Grondaandeel onder registratierechten, BTW op constructiewaarde (6% BTW mogelijk onder voorwaarden!).

Prijzen zijn exclusief registratierechten en BTW.

Prijzen voor de parkeerplaatsen en kelders zijn op aanvraag.


Nog één appartement (2.b) TE KOOP met mogelijkheid tot aankoop onder verlaagd BTW-tarief van 6% i.p.v. 21% op het constructieaandeel in het kader van sloop en heropbouw. Tijdelijke en mogelijke besparing in kosten koper tot ruim 49.108 € onder voorwaarden.

project Elysion in beelden

Elysion in cijfers

 • 8 appartementen

  8 appartementen

  kleinschalig project van 8 appartementen met bijhorende (ondergrondse) parking.

 • 12 parkeerplaatsen

  12 parkeerplaatsen

  10 ondergrondse parkeerplaatsen en 2 bovengrondse parkeerplaatsen.

 • 90% VERKOCHT

  90% VERKOCHT

  Nog één appartement (2.b) TE KOOP!

Contacteer de makelaar

Heeft u een vraag, wenst u meer informatie of zou u graag een afspraak willen maken met de makelaar van dit project? Gelieve het onderstaande formulier in te vullen om rechtstreeks contact op te nemen met de makelaar.

GSM / Telefoon *
Maximum 250 karakters toegelaten.