Wegenwerken in Bree

Tijdens de wegenwerken in Bree is ons kantoor mogelijk telefonisch moeilijk bereikbaar. Indien u problemen ondervindt, kan u ons steeds contacteren via e-mail op ImmoGO@era.be.

 

Bienvenue chez ERA ImmoGo

Acheter ou vendre?
Les agents immobiliers ERA donnent des conseils professionnels et axés sur les résultats.
Vous trouverez certainement un agent immobilier ERA près de chez vous.

WELKOM BIJ ERA IMMOGO

 

ERA ImmoGO is reeds 15 jaar uw aanspraakpunt betreffende vastgoed in en rond Bree.

Ons kantoor werd in 2001 opgericht onder de naam Govers Immobiliën. Tijdens de afgelopen jaren hebben we een pak ervaring opgedaan bij de verkoop en verhuur van onroerende goederen. Ondertussen werd de overstap gemaakt naar het internationale ERA netwerk om nog meer service te kunnen bieden aan onze klanten.

Vanaf 01 januari 2015 gaan we door het leven onder de naam ERA ImmoGO.

Dit was voor ons een nieuw verhaal. MAAR zo is ook de verkoop van een woning een nieuw verhaal voor u als verkoper. Daarom nodigen wij u graag uit om uw nieuw verhaal met ons te delen. Wenst u een woning te kopen/verkopen, te huren/verhuren, ERA ImmoGO helpt u hier graag bij.

Verkoop met een tevreden gevoel.

Als u vastgoed verkoopt, wilt u zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare makelaar. De zekerheid van een correcte prijs en van een vlotte verkoop. Die zekerheid vindt u bij ERA. We staan u bij met raad en daad, in alle transparantie. Zo verkoopt u gegarandeerd met een tevreden gevoel.

In 2015 mocht ERA ImmoGO de “ERA award of Excellence” in de categorie Klantentevredenheidsscore in ontvangst nemen met een score van 9,3/10. Een cijfer waar we trots op zijn en waar we elke dag aan werken om dit opnieuw te behalen.

ERA Visie

ERA heeft een goede reputatie. Dat komt omdat we vastgoed serieus nemen en onze klanten serieus nemen. We hebben meer dan 40 jaar ervaring, een groot netwerk dat voor u werkt, en een unieke aanpak. We kunnen u doorheen het hele verkoopproces bijstaan met raad en daad. Lees meer over deze aanpak en onze diensten, en ontdek waarom ze voor u zo interessant zijn.

nationale ERA Open Huizen Dag

Goede afspraken maken goede vrienden

ERA SERVICE VERPLICHTING

Als het tijd is voor een nieuw verhaal

Ik wil verkopen

Biens en vedette de ERA ImmoGo