Suikerpark - Brikkerij 4.

11 Maisons
Adresse : Brikkerijstraat 1 , 8630, Veurne
Wonen rond een uniek privépark
ION_Suikersite_Brikkerij_4_ST04_HR_Aanpassingen_V02-min (1).jpg
91 % vendu

Les avantages de ce projet

Wonen rond een uniek privépark

Een groot privépark voor jou en je buren als verlengde van je eigen tuin of terras. Heerlijk om even te ontspannen, met je kinderen te spelen of een wandeling te maken weg van de straat en het verkeer.

In het groen met Veurne centrum om de hoek 

Je woont niet alleen op wandelafstand van het Suikerplein met verschillende voorzieningen en tal van handelaars en drank- en eetgelegenheden. Ook ligt het centrum van Veurne op minder dan 10 minuutjes wandelen. Wil je je terugtrekken in de natuur, dan ligt het natuurgebied Suikerwater vlakbij via enkel nieuwe groene doorsteken tussen de verschillende straten in Suikerpark.


Gemeenschappelijke moestuin en buurtschuur 

In het unieke privépark vind je alles terug wat je liever weert uit je eigen woning. Klus- of tuinmateriaal met een werkbank, een moestuin en een fietsenherstelplaats zijn ter beschikking voor de omwonenden. Op deze manier spaar je plaats uit én het is ook financieel voordelig. Ideaal voor de bewoners met groene vingers of handige Harry’s, maar evengoed voor degene die graag samen komen, willen spelen met kinderen of tot rust willen komen.


Ruime leefruimtes met maximale lichtinval 

Zowel het exterieur als het interieur krijgt een kwaliteitsvolle afwerking met sterke en hedendaagse materialen. In alle ruimtes staan degelijkheid en gebruiksgemak voorop, zodat je van een aangenaam wooncomfort geniet. Met de grote raampartijen komt jouw ruime living tot volledig tot leven.


Zuidgerichte terrassen en tuinen met zicht op het privépark 

De tuinen en terrassen zijn uitstekend georiënteerd en geven jou een heerlijk zicht op de unieke binnentuin. Geniet zo maximaal van je eigen privacy.


Jouw mogelijkheden

Van stapelwoningen en betaalbare parkwoningen tot ruime stadswoningen met grote leefruimtes en een zuidgerichte tuin. Zowel voor koppels als voor jonge gezinnen biedt Suikerpark een ideale plek voor een rijkgevuld leven.

  • Van 2 tot 4 slaapkamers
  • Terras of tuin met berging
  • 2 tot 3 bouwlagen

Een duurzame toekomst

In Suikerpark zetten we in op een duurzame en maximale levenskwaliteit voor de bewoners. Dankzij de aanleg van groendaken, een groen privépark, een warmtenet op basis van restwarmte en nog veel meer is Suikerpark het voorbeeldproject op vlak van duurzaamheid. Dit vertaalt zich in een uitmuntende score op de Vlaamse Duurzaamheidsmeter Wijken. Zo creëren we samen een duurzame toekomst voor onszelf en toekomstige generaties. In het Suikerpark heb je dus een extra laag energieverbruik en beperk je jouw ecologische voetafdruk.Investir dans l'immobilier

Ce projet comprend des unités qui peuvent faire l'objet d'un investissement. Utilisez notre simulateur pour calculer votre retour sur investissement ou contactez-nous.